Dostlar yaklaþýk iki aydýr sitede gergin bir ortam var buna baglý seçim çalýþmalarý sebebi ile genel bir sýkýntý var.
Genel ve asýl amacý Nizipli hemþerilerimize nizibimizin genel kültürü , tarihi zenginlikleri ve gurbetteki kardeþlerimize gönül gönüle bir kapý komþumuz kadar site sayesinde beraber olmak ammacý ile tanýþýp kaynaþmak oln felsefemiz malesef son iki aydýr gördügümüz bazý durumlar sitemizi özellikle yönetim kadromuzu baþta ben olmak üzere çok daraltmakta bizlerde büyük bir sabýr ile konuyu takip etmeye itmektedir.
Bazý özel yazýlar yazýlarak alenen teþhir edilerek bizim ahlak ve gelenek ve göreneklerimize çok ters gelen bir þekilde fütürsuzca konu açýlmakta evlatlarýmýzýn bile tepkisini çeken bir ortam oluþmaktadýr.
Tartýþmay konu olan ve SÝTEMÝZÝN ANA MUHALEFET BAÞKANI MÜSLÜM BABA ile tarýþmaya konu olan mevzu ve yapýlan yanlýþlýklarý dile getirdik tepkisinin bu konuya olmamasýný izah ettik oda bizi nazik ve kibar þekilde dinleyip kabul ettiler.Zira bu site ciddi bir platform
Ben yazýyý kilitledim müslüm beyede anlatým biz nazik insanlarýz konuyu silmedim açmasýna saygý duydugumuzu ancak kilitleyerk açýlmamasý lazým bir konu açtýgý için ikaz etmeye çalýþtýgýmýzý ifade ettigimizi buda yöntici olarak en dogal hakkýmýz oldugunu dile getirerek þunu ifade etmeye çalýþtýk
MADEM BU SÝTEYE GÝRERKEN ÞARTLARI OKUYUP KABUL ETTÝYSE BÝZE BUNUN NÝYE SÝLÝNDÝGÝ VEYA KÝLÝTLENDÝGÝNÝ SORMAYA HAKKI OLMADIGINI degil KÜFREDER VEYA HESAP SORAR GÝBÝ HAKKI OLMDIGINI DÜÞÜNÜGÜMÜZÜ ÝFADE ETTÝK ve ayrýca;
Her baþý agrýyan her diþi agrýyan her kuþu agrýyan önüne geldigi gibi konu açarsa bu iþin sonu gelmez ve ayrýca küfreder gibi hesap sorarsa bizlerde bu insanlarýn konusunuda üyeliklerini askýya alma hakkýmýz oldugunu bildirmek isteriz.
Zizra kimseye zorla gir üye ol gibi bizim bir anlayýþýmýz yok
BÝZÝM ASIL AMACIMIZ SÝZLERDEN VEYA BAÞKA KARDEÞÝMÝZDEN BÝR KELÝME VEYA BÝR NÝZÝP KÜLTÜRÜ ÖGRENMEK AMMA BU KONULAR SÝZDE TAKDÝR EDERSÝNÝZKÝ BAÞKA AMAÇLAR ÝÇÝN YAZILMAKTA
Bu sitede her yazý silinmenin bir YÖNETÝCÝ ÝÇÝN hak olmadýgý idda edilirse BU SÝTENÝNDE ÜZERÝNDEN ULAÞAMDIGI BÝR ÝNSANA MESAJ YOLLADIGI BÝR KARALA BOZ TAHTASI olmadýgý hele hele her açýlan konunun denetimden geçmeden yayýlanamayacagýnýnda bir hak olmadýgýnýn bilinmesini isteriz
MÜSLÜM BEYE BEN UZUN UZUN ANLATTIM ODA TEPKÝSÝNÝN BAÞKA OLDUGUNU BEYAN ETTÝLER KONUYU ASLINDA BU ÞEKÝL AÇMASININ DOGRU OLMAYACAGINI BÝR USULET DAÝRESÝNDE OLDUGUNU SÖYLEDÝK BÝZÝ ANLAYIÞLA KARÞILADILAR BÝZDE ONUN BAZI DÜÞÜNCELERÝNÝN DOGRU OLDUGUNU ANLAYIÞLA KARÞILADIK
Bu olay zandederim güzelliklere yelken açan bir rüzgar olur
Sitemizde yaralý güzel þeyler yazarýz
Kültürel zenginligm, önpalnda iþlenir
Kopyala yapýþtýr bilimsel amaçlý olur
Yönetim kademesine küfreder gibi hesap sorulmayacagý bilinmiþ olur biz her zaman üyelerimize saygýlýyýz ancak sitemize yönetim kademesine ve lavubali ve futursuz yazýlara musahamayý sýnýrlý tutmak kaydýyla Saygýlarla