Bu konuda bir açýklama yapan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Berrin Güner, Halk Eðitim Merkezi olarak Gaziantep Ýþ Kurumu ile yaptýðýmýz protokol çerçevesinde 13 Nisan 2009 tarihinde 5 ayrý dalda meslek kursu açýlmasýnýn planlandýðýný söyledi. Bu kurslara katýlack olan kursiyerlerin hem meslek öðrencilerini hem de günlük 15 TL ücret alacaklarýný belirten Müdür Yardýmcýsý Güner, baþvurular’ýn baþladýðýný ve müracaatlarýn 07 Nisan 2009 tarihinde sona ereceðini ifade etti. Taký Tasarým Kursuna baþvuru yapmak isteyen kursiyerlerin, 16-40 yaþ arasý bayan en az ilkokul mezunu herhangi bir iþ ile uðraþmýyor olmalarý ve düzenli gelirlerinin olmamasý, Keçecilik ve El Sanatlarý Kurslarýna baþvuru yapmak isteyen kursiyerlerin 16-40 yaþ arasý bayan en az ilkokul mezunu herhangi bir iþ ile uðraþmýyor olmalarý ve düzenli gelirlerinin olmamasý,0-3 ve 3-6 yaþ Eðitici ve Bakýcý Annelik Kursu 16-40 yaþ arasý bayan en az ilkokul mezunu herhangi bir iþ ile uðraþmýyor olmalarý ve düzenli gelirlerinin olmamasý, Hazýr Giyim ve Ev Tekstili Kursu 16-40 yaþ arasý bayan en az ilkokul mezunu herhangi bir iþ ile uðraþmýyor olmalarý ve düzenli gelirlerinin olmamasý, Mozaikçilik Yetiþtirme Kursu 16-40 yaþ arasý bayan en az ilkokul mezunu herhangi bir iþ ile uðraþmýyor olmalarý ve düzenli gelirlerinin olmamasý gerektiðini belirten Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Berrin Güner, Ayrýca kurslarýmýza baþvuru yapmak isteyen kursiyerlerin 2 adet öðrenim durum belgesi fotokopisi, 2 adet kimlik fotokopisi, 2 adet fotoðraf ve 2 adet baþvuru formu ile birlikte Nizip Halk Eðitim Merkezine müracaat edebileceklerini söyledi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...