Neden sýnavlarda "3 yanlýþ bir doðruyu götürür" þeklinde bir uygulama ile cezalandýrýlýr da; "3 doðruyu bil, bir doðru da bizden" gibi bir kampanya baþlatýlýp zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?
![]()
Neden insanlar kapalý bir alandan yaðmur yaðan alana çýktýðýnda kafalarýný eðerler? Yaðmura duyulan saygýdan mýdýr, yoksa ondan týrstýðýmýz için midir?
![]()
Dolmuþlardaki fiyat tarifesinde en kýsa mesafe neden "indi-bindi" olarak tabir edilmektedir? Önce inilip, sonra mý binilir? Bir terslik yok mudur?
![]()
Bir programý bilgisayarýmýza kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardýr? O kadar parayý bayýlýp programý aldýktan sonra "kabul etmiyorum" seçeneðini iþaretleyen saf kiþiler mevcut mudur
![]()
Ýlginç tespitler ve bunlarýn hepsi doðru, dünya haritasýnda hep Türkiyeyi arama sebebimiz, ikide birde Türkiye haritasýný deðiþtirenler yüzünden, gün geçmiyorki Türkiyeyi parçalamasýnlar, o yüzden arýyoruz acaba yine deðiþtimi haritamýz diye.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
güzel bir paylaþým emegine saglýk abi. gerçektende sebebi nedir acaba!!!!!
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
emeðine saðlýk abi gerçekten güzel bir paylaþým
ZAFERE GÝDEN YOLDA ÇEKÝLEN ÇÝLE KUTSALDIR
Mustafacýgým çok teþekkürler güzel bir paylaþým üyelerimizi düþünmeye ve eglenmekle birlikte bilgi alýþ veriþinde faydalanacak bir çalýþma ellrine saglýk.
Neden birbirimize sarýlýnca saða sola sallanýrýz
Bunu ben cevaplayalým inþallah
Bir birimize sarýlammýz atamýz ibrahim (a.s) kalma bir adettir.Hz.Zülkarneyn ile Hz.ibrahim efendimiz karþýlaþýnca ilk defa bu þekliyle onlar baþlamýþ odur budur Orta asya ve ahalisi Yani özellikle Turani kavimler (Hz.Yafesin Turak isimli evladýnýn soyundan gelenler ( Kürtlerde dahil tüm Oguz boylarý) bu adedi uygular.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (24.03.09 Saat 11:18 ) deðiþtirilmiþtir.
çok dogru tespitler vallaha ne diyim ehuehue yine güldüm ha bu arada yagmur yagarken bende basýmý öne egiyorum gözüme girmesin yagmur damlalarý diye ehuehue)))))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...