![]()
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Þehitleri Anma Günü dolayýsýyla bir program hazýrlayan Mustafa Nevzat Tuncel Ýlköðretim Okulu öðrencileri gecede davetlilere unutulmaz anlar yaþattý. Dün gece Belediye Nikah ve Düðün Salonunda saat 19:00’a baþlatýlan “18 Mart Çanakkale Þehitleri Anma Günü” adlý programa Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Garnizon Komutaný ve Askerli Þube Baþkaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Ýlçe Jandarma Komutaný Üsteðmen Çaðrý Demiröz, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürleri Metin Kýlýçparlar ve Cengiz Gündeþ, Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Okul Müdürleri, Öðretmenler, Öðrenciler ve çok sayýda davetliler katýldý. Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn okunmasýnýn ardýndan Mustafa Nevzat Tuncel Ýlköðretim Okul Müdürü Ömer Kaya, günün anlam ve önemine iliþkin bir konuþma yaptý. Gecede okul öðrencisi Esra Çetin’in okuduðu “Çanakkale Þehitlerine” adlý þiir þehit ailelerini gözyaþlarýna boðdu. Kardelen Okul Korosu birbirinden güzel türkülerle geceyi süslerken düzenlenen yarýþmalarda derece alan öðrencilere protokol tarafýndan çeþitli ödüller verildi. Araþtýrmacý Rehber Yazar Hasan Hüseyin Maltepe tarafýndan bir konferans verildi. Davetliler tarafýndan ayakta alkýþlanan program yoðun ilgi gördü.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...