Ýlginizden dolayý tþk.ederiz......
Ýlginizden dolayý tþk.ederiz......
DEÐERLÝ NÝZÝP HALKI BU KONUYA YAKINDAN ÝLGÝ VE ALAKA GÖSTERMENÝZÝ TEMENNÝ EDÝYORUM.BÝLÝYORUZKÝ ÝÞVERENLER OLARAK MÜESSELERÝMÝZDE BULUNAN PERSONELLERÝMÝZ BÝZÝ EN ÝYÝ ÞEKÝLDE TEMSÝL EDEBÝLMEK VE ONLARDAN EN ÝYÝ PERFORMANSI ALABÝLMEMÝZ ÝÇÝN ONLARIN YAÞAM STANDARTALRINI ÝYÝLEÞTÝRMEK GEREKLÝDÝR.BU VESÝLE ÝLE ÞÝMDÝDEN EMEKÇÝ ARKADAÞLARIMIZIN MÜBAREK KURBAN BAYRAMLARINI EN ÝÇTEN DÝLEKLERÝMLE KUTLAR ÝKEN ÞAHISLARINA VE AÝLE FERTLERÝNE MUTLU HUZURLU VE SEVGÝ DOLU GÜNLER DÝLER HÜRMET ÝLE SELAMLARIM......................................SAYGILARIMLA : Murat ÇALIÞIR.
Saygý deðer abim böyle bir konuyu açtýðýn için sana ilk önce teþekkür ederim.Biz emeðimiz hakkýmýzý alamadýðýmýza inanýyorum ayrýca iþverenler yani patronlarýmýz ise malümunuz bu konuya pekte sýcak bakmýyorlar vay efendim sigortaya þu kadar para yatýracakmýþda parasý zayi olacakmýþta kazanamýyormuþta artýk patron diye geçinen bazý insanlarýn bu konuyu aþýp iþçilerine sahip çýkmalarý lazýmdýr.Bir hastamýz olsa doktora götürcek paramýz bile çoðu zaman üzerimizde olmuyor ne yapmamýz lazým çocuklar hasta hasta evde yatarlarken siz sayýn patronlar evinizde çoluk çocuðunuzla nasýl huzur içinde yatabiliyorsunuz...Sorarým size Kurban Olduðum ALLAH inþallah sizlere biraz vicdan akýl ve eðer kazanamýyorsunuzda para versinde bizde iþçiler olarak en azýndan yaþam güvencemiz olsun derim.Þimdiden herkesin kurban bayramýný kutlar büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinde öper herkese çok çok selam eylerim. 27700
ÝNÞALLAH SENÝN BU YAZDIKLARINI BAÞKA ÝÞVERENLERDE OKUR AMA NERDE............
slm arkadaslar nasýlsýnýz nasýl gýdýyor ozel sektor boyle
Nizip iþvereninin en büyük kazancý çalýþtýrdýðý iþçileri sigortalý göstermeyerek cebine indirdiði ssk primleridir. Ýlginçtirki bunlarý bir nevi kazanç adlederler. Daha da trajik olaný ise bazý iþyerleri tutanaklarla iþçi çalýþtýrýlmasý zorunlu kalýndýðýnda ise yanýnda çalýþan iþçisini deðilde aileden birini sigortalý göstererek boþa gitmesin kesemize kalsýn zihniyetindedir.
Bu üzücü durumlarýn sebebi ise SSK kurumunun denetiminin sýfýr noktada olmasýndan kaynaklanmaktadýr. AyrýcaNizip te çalýþan insanlarýn haklarýný korumaya yönelik bir örgütlenme olmamasýda önemli bir etkendir.
Bir suçlu da yerel basýndýr. Bu konuda en ufak bir yazý ve haber görme þansýmýz yoktur. Eðer belli aralýklarla bu konuyu haber yapýp gündeme getirseler belki faydasý olacak iþçi kardeþlerimize, ama nerde o duyarlýlýk.
Bugüne kadar olmayanlar bugünden sonra olurmu? Neden olmasýn. Hiç birþey için geç kalmýþ sayýlmayýz.
Üstüne vazife olanlar artýk elinizi taþýn altýna sokun bakalým.Ýnanýn hiç acý duymayacaksýnýz.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
NÝZÝP BÜYÜDÜKÇE ÝÞSÝZLIK ARTMAKDA BUDA ÝÞVERENLERÝN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR YARI FÝYATA SÝGORTASIZ ÝÞÇÝ ÇALIÞTIRIYOLAR BÖYLE GELMÝÞ BÖYLE GÝDER NÝZPDE SÝGORTALI ÝÞÇÝ NERDE YESINLER BAKIM KUL HAKKINI NASIL ÖDEYECEKLER
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
Abi bence Nizip böyle gelmiþ böylede gider. iþçi vede devletin üzerinden kazýnýlmýþ tatlý kazanç gibi birþey yoktur artýk huy olmuþ bu.
O zman bir 3 aylýk uygulama yapýn Ýbrahim[alakuþ) abi bilir bu iþleri sigortasýz çalýþtýran yerleri ihbar edin. sigortasýz çalýþanlar birlik olsun ne olacak adam zaten asgari ücret altýna ssk sýz çalýþmaya razý daha ssk mý kaldý, ssk çalýþmýyorum dediðinde çalýþmazsan çalýþma çalýþaný malýrým bende dediðinde ne oluyor. ya o zman ne oluyor bence ülke gelir düzeyinemi kayýyor bu durum yoksa sadece iþverenlermi suçlu. Bence herikisi hem durgunluk hemde durgunluk adý altýna saklanarak ssk sýz çalýþtýran iþverenler.
HAYAT YEME ÝÇME VEDE UYUMAKSA EÐER BEN BÖYLE HAYATIDA, YAÞAYANIDA......
bence ýstemedýgýn kadar çok war
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ama bunlara bir önlem alýnmasý lazým yazýk o insanlarýn aileleri çocuklarý var bugün bir doktor muayenesi bir iþçi aylýðýnýn yarýsý diðer yarýsýda kiraya allah yardýmcýlarý olsun
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
BAKIN NÝZÝPTE BAZI ÝÞVERENLER KARIN TOKLUÐU MAAÞ VE SENEDE 1 ÇUVAL BULGUR SÝMÝTÝ ÇALIÞANINA LAYIK GÖRÜR (BÖYLE YAPMAYANLARA LAFIM YOK) KARUN HAYATI SÜRERLER NÝZÝP'ÝN SON 20 YILINA BAKILDIÐI ZAMAN SOSYAL UÇURUMLARIN HER YIL BÝRAZ DAHA FARKLILAÞTIÐINI GÖRMEMEK ZAAFÝYET OLUR .BEN DÝYORUM KARDEÞÝM ."KTAL ÇIPLAK HEM DE ÇIRILÇIPLAK"
ADALET MÜLKÜN TEMELÝDÝR.
Bu sitede insanlarýn hep ruhlarýný okþayacak þeyler yazýlmak zorunda mý.bir de ülke Nizip gerçekleri var herhangi bir konuda birileri doðrularý dile getirince siteye hemen müdahele eden admin ve site yöneticilerini kýnýyorum eðer böyle bir þey varsa...
BÝR SÜREDÝR YAZAMIYORDUM. ANCAK BU ARADA NÝZÝPTE GELÝÞME OLMUÞ