![]()
Nizip Ticaret Odasý Osman Sayýn Toplantý Salonunda bugün saat 14:30’da 2007 yýlýnda yüksek düzeyde vergi ödeyen ve yüksek düzeyde ihracat gerçekleþtiren firmalara yönelik yapýlan plaket törenine Ak Parti Kadýn Kollarý Genel Baþkaný ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Þahin, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Mehmet Erdoðan, Halil Mazýcýoðlu, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Aslan, Gaziantep Vergi Dairesi Baþkaný Erol Çember, Gaziantep KOSGEB il Müdürü Ali Ýhsan Mutlu, Gaziantep Sanayi Ýl Müdürü Ahmet Durdu, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, NTO Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ve çok sayýda iþadamý katýldý. Plaket töreni Saygý duruþu ve Ýstiklal marþý’nýn okunmasý ile baþladý. Plaket töreninde açýlýþ konuþmasý yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt; Nizip Ticaret Odasýnda sizleri aðýrlamaktan dolayý büyük onur duyuyor, þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna saygýyla selamlýyorum diyerek sözlerine baþladý. Kamuoyuna saðlýklý bir vergi bilincinin oluþturulmasý verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alýþkanlýðýnýn artýrýlmasý amacýyla yapýlan 2007 yýlý Vergi Plaket Törenine katýldýðýnýz için hepinize teþekkür ederim diyen Özyurt sözlerine þöyle devam etti; Bir ülkenin vergi potansiyeli ve adil bir vergi sistemiyle toplanan vergiler o ülkenin geliþmiþlik düzeyi ile orantýlýdýr vergi toplamak devletin temel mali politikalarý ve sermaye hareketleri için etkin bir yöntemdir þeklinde konuþtu.
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý ise. yarattýklarý ekonomik deðerle bugün burada toplanmamýza vesile olan ve Nizip ilçesinde kurumlar vergisi ve gelir vergisi ile gelir sýralamasýnda ilk üçe giren, ihracat ve stopajda sýralamasýnda ise ilk ikiye giren firmalarýmýzý yürekten kutluyorum dedi. Devletimizin toplumsal ihtiyaçlarý karþýlama ve vatandaþlarýmýza daha iyi hizmet götürme kaynaklarýndan en önemlisi vergilerdir diyen Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý Bu müteþebbislerimizin vergi ödeme konusundaki yaklaþýmlarý herkese örmek olmalýdýr dedi.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Þahin, Gaziantep’in en büyük ilçesi olan Nizip ilçesinin gerek eðitim, gerek saðlýk ve gerekse ticaret alanýnda yapýlan hizmetlerin her zaman yanýnda olduklarýný ve Milletvekili Mehmet Sarý ile birlikte her zaman destekçisi olduklarýný ifade etti.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise konuþmasýnda Nizip Ticaret Odasýnýn her yýl geleneksel hale getirdiði yüksek düzeyde vergi ödeyen ve yüksek düzeyde ihracat gerçekleþtiren firmalara yönelik düzenlediði vergi rekortmenleri plaket törenini bu yýlda devam ettirdiði için Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehnet Özyurt, Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ve Yönetim Kurulu Üyelerine teþekkürlerimi sunuyorum dedi.
Yapýlan konuþmalardan sonra plaket törenine geçildi. 2007 yýlý kurumlar vergisi birincisi Kýzýlaslan Saðlýk Merkezi Ltd Þti olurken plaketi Kutluay Kýzýlaslan’a Gaziantep valisi Süleyman Kamçý verdi. Kurumlar Vergisi Ýkincisi Gün Tat Yað Gýda Kimya Nakliyat San. Tic. Ltd. Þti. olurken Selahattin Gündüz’e Ak parti Gaziantep Milletvekili Fatma Þahin tarafýndan plaketi takdim edildi. Kurumlar Vergisi üçüncüsü olan Çek Ted Petrol Ürünleri San. Ltd. Þti.’i sahibi Mehmet Seyid Çeker’e plaketi ise Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazýcýoðlu verdi.
Gelir vergisi birincisi Gülsen Akpek’e Gaziantep Vergi Dairesi Baþkaný Erol Çember tarafýndan verildi.
ikinci olan Hüsniye Gündeþ’e Milletvekili Mehmet Erdoðan tarafýndan plaket verilirdi , Üçüncü olan Ahmet Murat Kýzýlaslan adýna ise Kutluay Kýzýaslan’a plaketi Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý verdi.
Ýhracat dalýnda birinci olan Sayýnlar Gýda San ve Tic Aþ. Metin Erturhan’a plaketini Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Aslan verdi. Ýkinci olan Beþler Gýda Mad. San ve Tic A.Þ Ömer Çakmak’a Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan tarafýndan plaket verildi.
Zirai Stopajda birinci olan Göktaþlar Et Ürünleri Yan Sanayi ve Ticaret Sanayi Ltd. Þti. Rýza Göktaþ’a Gaziantep Sanayi Ýl Müdürü Ahmet Durdu tarafýndan verdi.
, ikinci olan Gaziantep Fýstýk Dünyasý Gýda Sanayi Tic. Ltd. Þti. Osman Kurt’un plaketini ise Gaziantep Kosgeb Ýl Baþkaný Ali Ýhsan Mutlu verdi.
Nizip Ticaret Odasýnda yapýlan plaket töreninde Nizip ilçesine yapmýþ olduðu hizmetlerinden dolayý Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ’a Plaketlerini Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý verdi. Devlet Üstün Hizmet Madalyasý alan ve Nizip ilçesine yapmýþ olduðu hizmetlerinden dolayý Hayýrsever Ýþ Adamý Maruf Marufoðlu’nun plaketi ise Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner tarafýndan takdim edildi. Nizip Ticaret Odasýnda yapýlan plaket töreni sonrasý programa katýlan protokol üyeleri birlikte hatýra fotoðrafý çektirdi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...