![]()
Milliyetçi Hareket Partisi Eski Ýl Baþkaný Mehmet Özdemir, MHP Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Yýlmaz, Nizip Belediye Baþkan Adayý Müslüm Tiryaki, MHP 1. sýra Ýl Genel Meclis Üyesi Adayý Ýsmet Yýlmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafýndan dün Nizip Radyo Televizyon Kurumuna bir nezaket ziyaretinde bulunuldu. Nizip Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan’ý ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Eski Ýl Baþkaný Mehmet Özdemir ve beraberindekiler yapýlan seçim çalýþmalar ý hakkýnda Alpaslan’a bilgi verdi. Nezaket ziyareti nedeniyle bir açýklama yapan MHP Eski Ýl Baþkaný Mehmet Özdemir, Nizip’te çalýþmalara yoðun bir tempoyla devam ettiklerini, seçmenlere seslenerek þunlarý söyledi; Biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz gönlünde ülkücülüðe yer olan ülkücülerin MHP’ye oy vermeleri lazým, MHP olarak yýllardýr bu uðurda mücadele ettik dedi. Nizip’te yerel bir gazetede çýkan “Özdemir Ak Parti Araban Belediye Baþkan Adayý” haberine deðinen Özdemir, kendi resminin bu haberde kullanýlmasýnýn yanlýþ olduðunu ve bu haberciliði iþgüzarlýk olarak nitelendirdi. Ben Nizipliyim Araban’da aday falan deðilim diyen MHP Eski Ýl Baþkaný Mehmet Özdemir, Nizip Belediye Baþkan Adayý Müslüm Tiryaki’ye destek verilmesi yönünde çaðrýda bulundu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...