yine cok güldügüm bi video ehuehue bu yýl ehliyet alcam Allah beni bu durumlara düsürmesin ehuehue))))))))))
http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=1156
çok güldüm....
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
ALÝ ÝLE OYA
- Ali gel.
- Geldim Oya buyur.
- Ali ata bak.
- Oya ata baktým.
- Ali topu tut.
- Oya topu tuttum.
- Ali okul açýldý.
- Oya okul ne güzel!
- Ali okula koþ
- Oya okula koþtum.
- Ali bayrak as.
- Oya bayrak astým.
- Ali ýlýk süt iç.
- Oya ýlýk süt içtim.
- Ali su getir.
- Al Oya bu su.
- Ali çay demle.
- Peki Oya pekiii.
- Ali çamaþýrlarý as.
- Hýhýýý Oya hýhýýýý
- Ali iki yumurta kýr.
- Tabii Oya tabiiiiiiii
- Ali camlarý sil.
- Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu
- Ali bakkala git.kýsa samsun al
- Yuhhhhhhhh Oya yuhhhhhhhhh.
- Ali bana diklenme.
- Oya çeneni kapa.
- Ali bir dediðimi iki etme
- Oya az ye de bir hizmetçi tut.
- Ali canýmý sýkma.
- Oya ayaðýný denk al.
- Ali beni tehdit etme.
- Oya canýma yettirme
- Ali fiþine itaat et.
- Oya beni oraya getirtme.
- Ali fiþten kovuldun.
- Sen kovmadýn ben istifa ettim beleþçi Oya... yýllardýr ne bu senden çektiðim çilem be. Ali koþ, Ali düþ, Ali amuda kalk.... eeeeeeeeeehhhhhhh yetti canýma artýk.
- Ali kýsa kes.
- Yok caným öyle kýsa cümleler yok. Çoluk çocuk okuma yazma öðrenecek diye anam aðladý beeeeeee
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
WÝNDOWS KAPANIÞ MESAJLARI
*Oturumunuz süresince bir hatamýz olduysa affola.Þimdi bilgisayarýnýzý kapatabilirsiniz.Bill Gates 'Ýyi günler' diler.Nereye isterseniz oraya!
*Kah güldük kah eðlendik, yeri geldi üzüldük,aðladýk,kýzdýk...Ancak her güzel þey gibi bu oturumun da sonuna geldik...
Yeni bir oturumda görüþmek üzere,Microsoft'la kalýn...
*Gidiyorsun ama ya dönemezsen?
Hadi hakkýný helal et,Bill Gates'in dualarý senin üzerine olsun...
*Windows kapatýlýyor, bu katliama sessiz kalmayýn! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatýlýyor..Bunlarýn yarýsýndan çoðu orjinal bile deðil...
Býrakýn windows' lar açýk kalsýn...
*Bu akþam da bize ayrýlan sürenin sonuna geldik...Yarýn gene ayný saatte buluþmak ümidiyle, esen kalýn!...
*''Kapatýyorsun ha? Tamam kapat bakalým ama bir sonraki oturumda bazý þeyler býraktýgýn gibi olmayabilir...''
*Beni böyle istediðin gibi kullanýp sonra kapatamazsýn,asýl ben seni kapatýyorum.
*Bugünü de kazasýz belasýz atlattýn.
*Verdiðimiz rahatsýzlýktan ötürü özür dileriz..
*''Þimdi kapanýyorum ama,kullanýrken ettiðin küfürleri anlamadým sanma..Bir dahaki oturumda sorarým ben sana..''
*Müsadenle kaçýyorum, sahip.