http://uk.video.yahoo.com/watch/3031145/8671367
bir izleyin arkadaþlar düþüncelerimizin gücünü görmek için...
http://uk.video.yahoo.com/watch/3031145/8671367
bir izleyin arkadaþlar düþüncelerimizin gücünü görmek için...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
üniversitede öðretim kitaplarýmýzýn birinde okumuþtuk arkadaþlarla bir hikaye:
Büyük soðutucularýn üretildiði fabrikada çalýþan bir iþçi bir soðutucunun içine girer ve orada bayýlýp kalýr .üstelik soðutunun kapaðý sýkýþmýþtýr.uyandýðýnda fabrikada kimse kalmamýþtýr.kapaðý sýkýþan soðutucunun içinde kalan iþçi baðýrsada sesini duyuramaz.bu soðutucunun içinde öleceðini düþünür hem de donarak.ve iþçi üþümeye baþlar sabaha kadar üþür ve donar gerçekten de .sabah fabrikaya gelenler iþçinin cansýz bedenini bulurlar soðutucunun içini açtýklarýnda.yapýlan otopside iþçinin ölüm nedeninin donma olduðu anlaþýlýr.iþin ilginç yaný iþçinin içinde kaldýðý soðutucu bozuktur ve gece boyu da hiç çalýþmamýþtýr.yani iþçi kendini donarak öleceðine o kadar inanmýþtýr ki sonunda bedeni de buna inanmýþ ve donmuþtur.düþüncelerimiz bu denli güçlü derdi hocamýz.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Burdan kendine ders çýkar iþte. Mesele, meselelerden ders çýkarmaktýr, onlarý bilmek deðil...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Kýzmana gerek yok. Sadece pozitif düþün. Nasýl düþünürsen öyle yaþarsýn. Hayatý kendine zindan etmenin manasý yok. Tabi anlayana...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
hayýr kýzmadým... ben son derece olumlu ve pozitifim sadece bu dönemsel biþey vede her zaman böyle hatýrlanmak istemem![]()
O dönem çabuk geçer umarým. Çünkü bi þekilde payýmý alýyorum bu dönemden...
evet bu dönem kýrýcý oldugumunda farkýndayým. bende gecsin istiyorum bir an önce. umarým bu ne oldugunu bilmediðim ve anlamadýgým hüzün býrakýr artýk beni...