![]()
Ýstiklal Marþýmýzýn kabulünün 88. yýldönümü Ülkemiz genelinde olduðu gibi Ýlçemizde de yapýlan etkinliklerle kutlanýyor. Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu tarafýndan 12 Mart Ýstiklal Marþý’nýn kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayýsýyla bir program yapýldý. Belediye Nikah ve Toplantý Salonunda saat 10:00’da baþlayan programa Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuþ, Jandarma Komutaný Çaðrý Demiröz, Nizip Milli Eðitim Þube Müdürü Cengiz Gündeþ, Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, Eski Ýmar Ýþleri Müdürü Latif Karadað, Okul Müdürleri, Öðretmenler ve Öðrenciler katýldý . Ýstiklal Marþýmýzýn kabulünün 88. yýl dönümü kutlamalarý 1 dakikalýk saygý duruþuyla baþladý. Ýstiklal Marþý’nýn okunmasýndan sonra Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, günün anlam ve önemini belirten bir konuþma yaptý. Ýstiklal Marþý’nýn doðuþu, Mehmet Akif Ersoy’un Hayatý slayt gösterileriyle anlatýlýrken Okul Öðrencilerinin okuduðu þiirlerle devam etti. Son olarak tiyatro gösterimi sunulan program davetliler tarafýndan beðeniyle izlendi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...