![]()
Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Ýl Genel Meclis Üyesi Galip Ýnal ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Nizip Ticaret Borsasý Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek yetkililerden yapýlan çalýþmalar hakkýnda bilgi aldýlar. Ýlk ziyaretini Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi’ne yapan Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ile bir süre sohbet etti. Sertpolat ile birlikte faaliyette olan kurslarý gezerek kursiyerlerle bir araya gelen Milletvekili Mehmet Sarý, devam etmekte olan kurslar konusunda bilgi aldý. Buradan Nizip Ticaret Borsasý Anadolu Lisesi’ne geçen Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ve beraberindekiler yeni yapýlan ve açýlýþý Baþbakan Recep Tayyib Erdoðan tarafýndan Gaziantep’te gerçekleþtirilen Okulda bir takým incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Mehmet Kýlýç’tan her hangi bir sýkýntý olup olmadýðý konusunda bilgi alan Milletvekili Sarý, bir açýklama yaptý: Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi’nde Ýþ-Kur ve SODES kapsamýnda gerçekleþen projeleri gördüðümüz zaman yürümüþ olduðumuz yolun ne kadar doðru olduðuna kanaat getirdik. Yapmýþ olduðumuz ve desteklediðimiz projeleri hayata geçirip faydalý olduðunu görmek bizleri mutlu ediyor diyen Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Eðitime her zaman destek vereceðiz diye konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...