![]()
Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu 2008-2009 Eðitim ve Öðretim yýlýnýn 1. döneminde baþarý gösteren 16 öðrenci Birecik Ýlçe Kaymakamý Ozan Balcý tarafýndan çeþitli hediyelerle ödüllendirildi. Sportif ve Kültürel yönden oldukça baþarýlý olan Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu bu yýl Vergi konulu þiir yarýþmasýnda ilçe birincisi, Güreþ dalýnda Ýlçe ve Ýl birincisi, Yýldýz Kýzlar Futbol ve Voleybolda ilçe ikinciliði elde etmiþ, baþarýlarýna baþarý katmýþtý. Son olarak Ýstiklal Marþý ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili resim yarýþmasýnda ilçe üçüncüsü olan Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu geçtiðimiz yýllarda ise Türkiye çapýnda yapýlan kompozisyon yarýþmasýnda on binlerce eser içerisinde Türkiye birinciliði elde etti. Yapýlan yarýþmalar sonunda ödül olarak Milli Eðitim Bakaný Hüseyin ÇELÝK tarafýndan Bilgisayar, yazýcý ve fotokopi Makinesi yapýlan törenle Okul Müdürü Mustafa Demir’e takdim edilmiþti. Birecik Ýlçe Kaymakamý Ozan Balcý tarafýndan baþarýlý bulunan 16 öðrenciye hediye verildi. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir, Birecik Ýlçe Kaymakamý Ozan Balcý’ya desteklerinden dolayý teþekkür etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...