Milli Eðitim Bakanlýðý ve TÜBÝTAK tarafýndan düzenlenen "Bu Benim Eserim" adlý proje yarýþmasý Nizip’in yüzünü güldürdü. Yapýlan proje yarýþmasýnda Ýlçemizden 24 Matematik ve 108 Fen Bilimleri olmak üzere toplam 132 proje ile Nizip, Gaziantep birinciliðini elde etti. "Bu Benim Eserim" adlý proje yarýþmasýnda projeleri kabul edilen Okul Müdürleri, Öðretmenler ve Öðrencilere yönelik Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezinde bir ödül töreni düzenledi. Yapýlan ödül töreninde proje sahiplerine baþarý belgesi verilirken Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt projeye imza atan okul müdürlerine, öðretmenlere ve öðrencilere teþekkür etti. Yapýlan ödül törenine Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Halk Eðitim Müdürü Suna Sertpolat ve Okul Müdürleri katýldý. En çok projesi kabul edilen okul ise Ali Alkan Ýlköðretim Okulu olurken dereceye girenlere belgeleri ise Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Halk Eðitim Müdürü Suna Sertpolat ve okul müdürleri tarafýndan takdim edildi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...