![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi tarafýndan baþlatýlan 0 – 3 yaþ ve 3 – 6 yaþ çocuk bakýcýlýðý kursu geçtiðimiz günlerde sona erdi. 4 ay süren kurs sonunda Çocuk bakýcýlýðý kursiyerlerine yönelik dün saat 14:00’te Halk Eðitim Merkezinde sertifika töreni yapýldý. Yapýlan törene Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ile birlikte kurs öðretmenleri ve 15 kursiyer katýldý. Sertifikalar Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar ve Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat tarafýndan verilirken törende bir konuþma yapan Suna Sertpolat, kadýnlarýmýzý kalifiye elaman olarak yetiþtiren toplumun ihtiyaç duyduðu alanlarda istihdam edebilmek amacýyla eðitici ve bakýcý annelik kurslarý düzenlendiklerini söyledi. 0 – 3 ve 3 – 6 yaþ grubu çocuklarýn Bakým, Beslenme ve hastalýklara karþý alýna bilecek tedbirler, Oyun ve müzik geliþimlerinin desteklenmesi, Çocukla doðru iletiþim kurabilme ve daha birçok konularda bilgi ve beceri sahibi olan kursiyerlerin çocuk bakýcýlýðý kursunu baþarýyla tamamlayarak sertifikalarýný almaya hak kazandýklarýný belirten Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, bu amaçla yapýlan çalýþmalarýn devam edeceðini belirterek Kurs boyunca özverili çalýþmalarýndan dolayý Olcay Çelik’e teþekkür etti. Kursiyerlerimizin Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda, Özel Eðitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde, Özel Kreþ ve Gündüz Bakým Evlerinde yardýmcý eleman ve ihtiyaç duyan ailelerin evlerinde de bakýcý anne olarak çalýþabileceklerini ifade eden Sertpolat, sertifikalarýna kavuþan kursiyerlere de baþarýlar diliyorum þeklinde konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...