istanbuldaki tatlýcý dukanýmýza kalifiye elemaný tezgahtar tatlý ustalarý alýnacaktýr
ilgilenenlerin 05326463986 nolu telefona muracaat etmeleri halilbozkurt osmanlý tulumba ve baklava
istanbuldaki tatlýcý dukanýmýza kalifiye elemaný tezgahtar tatlý ustalarý alýnacaktýr
ilgilenenlerin 05326463986 nolu telefona muracaat etmeleri halilbozkurt osmanlý tulumba ve baklava
osmanlý tulumba ve baklava istanbuldaki tatlýcý dukanlaranda çalýþacak genç ustalar tezgahtarlar aranýyor iletiþim 05326463986 halil bozkurt
slm halil abi ben teyzen oglu yakup ben geleyim mi .
istanbul gibi bir þehirde çok düþük bir ücret.750 tl..ayýp yani.birde buraya yazmýissýn.sanki 1750 tl vercekmiþssin gibi.kim gelir o paraya..
Nizibimizin en temiz hijyenik oturaklý degerli ustamýza allahtan rahmet kalanlara saglýk dilerim osmanlý tulumbacýsý halil bozkurt
selamlar istanbuldaki degiþik semtlerdeki tatlýcý dukanlarýmýzda deneyýmli tatlýcýda çalýþmýþ elamanlar alýnacaktýr yemek ve yatacak yer firmamýza aittir maaþ kiþininin baþarýsýna göre ayarlanacaktýr halil bozkurt 05326463986 osmanlý tulumbacýsý
usta küçük kardeþim var ama 2 bin civarý alýyordu en son
ya hep ya hiç
Bu paraya istanbul gibi yerde kimse çalýþmaz halil usta sen bu parayý bana kalýrsa ikiye katla..Malumunuz istanbulda yaþam þartlarý belli.
müslüm Arýkan beyin vermiþ oldugu fiyat bence istanbul için makul katýlýyorum.750 çok düþük bencede
Müslüm abi adam memleketini býrakacak orda 750 ytl bence çalýþma olmaz
Arkadaþlar ekmek aslanýn midesinde nizipde 750 tl kým alýyor hangý iþçi alýyor
*********** iþ var aþ var yatacak yer var daha ne istýyosunuz gelin çalýþýn osmanlý tulumbacýsý
öncelikle size hayýrlý iþler. bu maaþa kimse çalýþmaz. nizipte köþe baþýna dükkan tutup sýcak datlý dükse 1 milyar rahat kazanýr. yani zooor diyorum o maaþa iþci bulmanýz.
Bence de kolay gelsin nie kimsenin evinde iþ aþ ev yokmu gerek yok abi 750 ytl zor bulursunuz