Tarým Köyiþleri Bakanlýðý'nca Çiftçilere Yapýlan Mazot ve Gübre Desteði Ödemeleri dün Ýtibariyle Baþladý. Bu konuda yazýlý bir açýklama yapan Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, 2008 yýlý üretim sezonunda üretim yapýp Çiftçi Kayýt Sistemi'ne kayýtlý olan çiftçilere mazot ve gübre desteði ödemelerinin hazýrlanan takvim doðrultusunda yapýlacaðýný söyledi. Milletvekili Sarý, Baþvurusu olan çiftçilerin, paralarýný almak üzere Ziraat Bankasý Nizip Þubesine gitmeleri gerektiðini belirterek "Çiftçilerin üretim sezonunda yaptýklarý masraflara katký saðlamak amacýyla Tarým ve Köyiþleri Bakanlýðý'nca 2008 yýlýnda üretim yapan çiftçilere mazot ve gübre desteði verileceðini açýkladý. Bu desteðin 2009 yýlý üretim sezonu baþýnda verilmesi, çiftçilerimizin topraklarýný iþlemesi, sürmesi, ekmesi, iþçilik giderlerini karþýlamasý, tohum ve gübre temini ile akaryakýt ihtiyacýný karþýlayabilmesi nedeniyle zamanlama açýsýndan da ayrý bir önem olduðunu ifade eden Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Ak Parti Hükümeti olarak her zaman çiftçinin yanýndayýz dedi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...