Akþam konferanstan sonra olabilir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Akþam konferansdan sonra hayri ustanýn yanýndaydýk ....
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Tabii orhan abi ne kadar yeiðinin belli olmamasý için yüzünü gizlemeye çalýþtý :-)).
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 19:04 ) deðiþtirilmiþtir.
Metal beni rezil etmiþ.))))))))))))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
SEVGÝLÝ USTAMA SAYGILAR.HAYIRLI UGURLU OLUR ÝNÞALLAH .ALLAH UTANDIRMASIN.ÞÝMDÝ GURBETTEYÝM ÝNÞALLAH GELÝNCE YEMEGEDE GELÝRÝZ.VALLAHÝ ÖZLEMÝÞÝZ BE.ELLERÝNE SAGLIK USTAM ALLAH HAYIRLI ÝÞLER VERSÝN
.EFE MINDIGIN OÐLU MEHMET
agzýmýz sulandý ya amcam oglunun pacasýnýn nekadar lezzetli oldugun çok iyi bilirim ama nedense iþin sýrrýný bir türlü bize vermedi istanbulda bir paça cý açalým.
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
haksizlik yav bu sabah sabah nerede bulacam pacaciyi almanyada selamlar
m t o
Allahým yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....Deliriyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.... Yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer....... Yaw bu sitede herkes yediði yemeðin resmini buraya atýyooooooooooooooooor....Gecenin bu vaktinde napcaz þimdiiiiiiiiiiiiii....
Anneeeeeeeeee karným aaaaaaaaaaç.......
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
huzinin annedi = zýbar yat bu saatte ne yemeði))
Arkadaþlar þaka bir tarafa ; gerçekten çok temiz ve güzel bir lokanta. Herkese tavsiye ederim. Hayatýmda bu kadar lezzetli kellepaça yemedim. Mükemmeldi. Misafirlerinizi götürebileceðiniz ve yüzünüzün ak çýkacaðý bir lokantadýr.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Heykelin ordan sola dön,sonra bakkal var hah o bakkalý geç...Ýleride bir cd ci var haaaa haa tama tamam onu da geç....Cd ciyi geçtikten sonra kocaman bir otel var,o otelin hemen yanýndan 52. cadde geçer...O caddeden aðzý aþaðý devam et....Caddenin bitiminde 126.cadde var...Tamam tamam sola dönme tam gaz devam et... Oralarda bir oyuncakçý var,dur orda... Bundan sonrasýný bende bilmiyom...Sor orda gösterirler......
Üüüff beee... Amma zor oldu beeeeeeeeeee......
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Valla görüntüsü fena deðil. Kapanan mini lokantanýn paçasý hala damaðýmda. Nizip’e gelince bir kalite kontrol yaparýz. Beyin salata da var mý?
bireysel emekli, sadece üye...