NRT(Nizip Radyo Televizyonu)' de akþamlarý saat 18:00-24:00 arasýnda radyo proðramý yapacak spiker aranýyor. müracaatlar þahsen yapýlacaktýr.
Adres: Belediye iþhaný kat:6
tel: 517 20 63
517 63 20
NRT(Nizip Radyo Televizyonu)' de akþamlarý saat 18:00-24:00 arasýnda radyo proðramý yapacak spiker aranýyor. müracaatlar þahsen yapýlacaktýr.
Adres: Belediye iþhaný kat:6
tel: 517 20 63
517 63 20
Bir Garip Yolcuyum iþte....
aylýk ne kadar para veriyler![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
abý ben geleyým mý musaýotse tabý ki? bide aranan özellik ne?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Yüksek Okul Öðrencileri arasýnda diksiyonu düzgün, Bu Ýþi Hakýyla Yapabilecek Arkadaþlarýmýz Mevcuttur. Hem eðitimlerine destekde olur. Okuldaki Panoya Ýlan asýLýrsa iyi olur...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
nizipli_mehmet kardeþim aranan özellik düzgün bir diksiyon ve kuvvetli iletiþim gerisi teferruat
mavi_þahin para olayýný yüzyüze görüþürsünüz artýk
cumali kardeþim sana zahmet yüksekokulun sitesine yazarsan sevinirim..
O zaman geleyim de müracaat edeyim yahuuu. Ücret iyi olmazsa mukavele imzalamam haaa![]()
üniversiteye bu ilaný astým yakýnda spiker bulursunuz![]()
Ziya kardeþim ben radyodan tv kýsmýna transfer olacaðýmarada bir radyoda yine yayýn yaparýz tabi.
gökhancým çok saol kardeþ. inþallah dediðin gibi olur.
selamunaleykum hayýrlý aksamlar ben spýkerlýk konusunda pek deneyýmlý degýlým fakat kendýme guvenýyorum ve hayalým bu bý radyoda spýkerlýk yapmakdedýgým gýbý kendýme guvenýyorum umarým bený uygun gorursunuz ucrett falan onemlý degýl ... msn e adresým : dost.dedik@hotmail.com cevaplarýnýzý beklýyorum tesekkurler...