Gaziantep'in Nizip ilçesinde þiddetli fýrtýna ve yaðýþ yaþamý olumsuz etkiledi. Aðaçlar devrildi, elektrik iletim telleri koptu, bazý evlerin çatýsý uçtu.
Devami...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde þiddetli fýrtýna ve yaðýþ yaþamý olumsuz etkiledi. Aðaçlar devrildi, elektrik iletim telleri koptu, bazý evlerin çatýsý uçtu.
Devami...
arkadaþlar fýrtýnalar tabi dogal afet durumudur...bi yaðmur yaðdý diye elektirkler kesildi ifadesýný kullanan bi çok arkadaþýmýz var.. fýrtýna yagmur baþladýgý andan itibaren 10 dk içinde 15 yerde çatý uçmasý dýrek devrilmesi..halý uçmasý yüzünden...sehrin elektýrklerýný güvenlýk acýsýndan kesilmek zorunda kalmýþtýr...þehre elektýrik verilemesinin sebebi..tel düþmesi tellerin üstüne catý parcalarýnýn düþmesi...halýlarýn düþmesi nedeniyle..bunlarý toparlamak zaman aldýgý için elektýrik geç verilmiþtir..nizip tedaþýn sistemden ve þebekeden kaynaklanan herhangi bi arýzasýndan dolayý enerji kesintisi olmamýþtýr..
Görülmemiþ bir fýrtýna idi. Zarar görenlere Allah yardým etsin. Devletimizin þefkatli elininde ulaþacaðýna eminim.
Nizip Tedaþýda bu fýrtýnadaki büyük hasarlarda bile acilen müdahale ederek, dýþarý çýkmaktan çekindiðimiz dakikalar içerisinde direklere çýkarak anýnda müdahale ettiði için tebrik ediyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
admin abi...rahatsýz oldugumuz bi konu da var..186 elektýrk arýza ihbar hattý dýr..tepki gösterme hattý deðil..biz tel düþme ihbarlarýný alýp ekiblere bildirmemeiz gereken ihbarlarý alamaya calýsýyoruz..insanlar sanki tedaþ ýn elektýrk kesme yi keyfi bi þeymiþ gibi algýlayýp..ne zaman gelecek bý fýrtýna da elektýrk mi kesilir diyerek ...çok önemli olan 186 ýhbar hattýný böyle uzun cevaplar vererek mesgul etmemelerini istiyoruz...
boroboro arkadaþýn dediði gibi bu gibi afet durumlarýnda ilk yapýlacak iþ doðal olarak elektirkleri kesmek olacaktýr..
bu gibi durumlarda daha uyarlý olunmasý lazým..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok