![]()
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt yaptýðý açýklamada 15 günlük yarýyýl tatilinin sona ermesiyle birlikte dün okullarda ders baþý yapýldýðýný hatýrlatarak 2. Eðitim ve Öðretim yýlýnýn tüm Öðretmen ve Öðrencilere hayýrlý olmasýný temenni etti. 2. dönemin sýnav maratonunun olduðu bir dönem olduðunun altýný çizen Nizip Milli Eðitim Müdürü Kurt, öðrencilerin daha sýk çalýþmalarýný söyleyerek bu konuda Ailelere büyük görevler düþtüðünü ifade etti. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, okul öðrencilerinin bol kitap okuyarak okuma alýþkanlýðýný kazanmalarý gerektiðini söyledi. Ýlköðretim ve liseler için 2008–2009 Eðitim-Öðretim yýlý dün baþladý. 14 milyon öðrenci ve 662 bin öðretmen 15 günlük yarýyýl tatilinin ardýndan dün sabah ders baþý yaptý. Dün baþlayan 2008–2009 eðitim öðretim yýlýnýn ikinci dönemi, 12 Haziranda ’da sona erecek. Eðitim maratonunun yeniden baþlamasýyla birlikte 2. dönem sýnavlar ilk dönemden daha zorlu geçecek. SBS ilköðretim 6. sýnýflar için 13 Haziran, 7. sýnýflar için 7 Haziran, 8. sýnýflar için ise 6 Haziranda yapýlacak. 1.5 milyon adayýn heyecanla beklediði Üniversiteye giriþ sýnavý ÖSS’nin tarihi ise 14 Haziran. 4 aylýk 2. dönemin ardýndan bu Eðitim ve Öðretim yýlýnýn son zili 12 Haziran 2009 Cuma günü çalacak. Mikrofonlarýmýza konuþan okul öðrencileri 15 günlük yarýyýl tatilini anlatýrken heyecanlý olduklarý gözlerinden okunuyordu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...