![]()
Sistemdeki yoðunluktan dolayý ara verilen 2008–2009 Öðretin yýlý 1. Dönem Açýk Öðretim Lisesi kayýtlarý devam ediyor. Kayýtlar 6 Þubat 2009 Cuma günü sona erecek. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Kenan Aykut, yaþ sýnýrý bulunmayan Açýk Öðretim Lisesi’ne, ilköðretim veya ortaokul mezunlarý genel lisenin herhangi bir sýnýfýndan ayrýlanlar ve meslek liselerinin 9. Sýnýfýndan ayrýlýp 10. sýnýfýndan almayanlarýn kayýt yaptýracaklarýný 10. sýnýf veya daha üst sýnýftan not alan öðrencilerden ise hüküm giymiþ olanlar, tam teþekkülü hastaneden yüz yüze eðitim göremez raporu alanlar ile yurt dýþýnda ikamet ettiðini belgelendirenlerin kayýt yaptýrabileceklerini söyledi. Aykut, ayrýca iki dönem üst üste kayýt yenilemeyen öðrencilerin silik duruma düþeceklerini ve silik durumda bulunan öðrencilerinde yeni kayýt döneminde kayýt yaptýrabileceklerini ifade etti. 19 Ocak’ta baþlayan mesleki açýk öðretim lisesi 2. Dönem kayýtlarý 6 Þubat 2009 tarihinde sona erecek. Mesleki açýk öðretim lisesine 2. dönem sadece tasdiknamede sorumlu meslek dersi bulunmayan ve stajýný tamamlayan öðrencilerin kayýt yaptýracaklarýný ifade eden Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Kenan Aykut, kayýt için öðrenim belgesinin aslý, kimlik fotokopisi, 1 adet fotoðraf ve kayýt ücreti dekontu gereklidir þeklinde konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...