Konu secretgarden tarafýndan (29.01.09 Saat 01:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
çok güzel resimler, tarihi þehir zeugma ya yakýþýr..." çok güzel haraketler bunlar"![]()
zeugmanýn için güzel bir tanýtým. resimler harika insanýn gidip göresi geliyor![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Özellikle Nizip resimlerine takýldým, bir kere resimleri çeken çok ustaymýþ ikincisi en sondaki resimlerde ATM makinasýný çekmiþ o ne alaka anlayamadým, neyi ima etmiþ acaba.
Birde bu resimleri çeken kim site sahibi ile ilgili hiç bilgi yok.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Resimler gerçekten çok güzel...teþekkürler, Vatanýmýzýn her bir tarafý harika maþallah..
Ya o resimler süper gerçekten onlarý siteye atsak nasýl olur o resimler var mý sitede?
Hayri Murat Bakýrcý
arkadaslar anladýðým kadarýyla fotograflarý ceken yabancý ve site ing. bi site fakat bi Türk arkadas Türkçeye cevirmeye calýsmýs ve anladýðýmda fotograflarý cekende Türk deðil..
aslýnda siteye atýlabilir ama ben nasý yapýlacagýný bilmiyorum anlayan varsa yapsa hos olur![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
busenaz daha bende göremedim oralarý bu kadar yakýnda olmama ragmen ama insallah gitcem böyle seyler hep ilgimi çekmiþtir![]()
tþkler secret çok güzel resimler..eline saglýk güzel çekmiþssin...aferin sana...
dalyana bakmaya bile kiyamadim
mükemmelden de mükemmel
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
..........![]()
fevkaledenin fevkinde bi çalýþma olmuþ secret tþkler...ne demek se bu cümle ????