Mesleki Eðitim Merkezi 29 Haziran 2006 tarihinden önce "Oto lastikçiliði" mesleðinde iþyeri sahibi olan esnafa ustalýk belgesi vermektedir..
Mesleki Eðitim Merkezi 29 Haziran 2006 tarihinden önce "Oto lastikçiliði" mesleðinde iþyeri sahibi olan esnafa ustalýk belgesi vermektedir..
Mesleki Eðitim Merkezi, Meslek standartlarý çalýþmalarý kapsamýndaisimleri deðiþtirilen mesleklerden daha önce Ustalýk belgesi alanlarýn belgelerini yenileriyle deðiþtiriyor.
Merkez130 meslek dalýnda, Gaziantep ilindeki kapsama alýmýþ tarihinde 18 yaþýnda olmalarý ve mesleði yapmalarý halinde kalfalýk sýnavý baþvurusu almaktadýr..
Kapsam tarihleri Mesleki Eðitim Merkezinden öðrenilebilir..
Kalfalýk Belgesi sahibi olanlarýn Ustalýk Eðitim kursu müracatlarý devam etmektedir
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (23.10.07 Saat 09:11 ) deðiþtirilmiþtir.
Þubat 2007 de yapýlacak olan kalfalýk ustalýk sýnavlarýnýn programý þubat ayýnýn ilk haftasýnda merkezimizden veya www.Nizipmesem.k12.tr adresinden öðrenilebilir..
meslek lisesi mezunlarýnýn dikkatine;.
þubat dönemindeustalýk belgesi almak istiyorsanýz, ocak ayý sonuna kadar mesleki eðitim merkezine müracaat etmelisiniz..
Meslek Lisesi mezunlarýna hangi meslek guruplarý için ustalýk belgesi veriyorsunuz.
www.Nizipmesem.k12.tr adresimizdeki çýraklýk eðitimi ya da ustalýk eðitimi baþlýðýndan kapsamýmýzdaki 130 meslek dalýný öðrenebilirsiniz. .
meslek lisesi mezunlarýndan son sýnýftaki stajýný bir iþletme yapmýþ olmak ya da okulu bitirdikten sonra 1 yýl bir iþletmede çalýþmýþ olmak þartýný arýyoruz. böylelikle ustalýk sýnavýna girerek belge alabiliyorlar..
12 Þubat 2007 tarihinde Merkezimize daha önce müracaat edenlerin Kalfalýk ve Ustalýk sýnavlarý baþlýyor. Tarihler Merkezimizden öðrenilebilir.
.
12 Þubat tarihinde ustalýk eðitimi kursuna baþlýyoruz, daha önce müracaat edenler ya da kalfalýk belgesi olanlar devam edebilirler.
Verdiðiniz bu yararlý bilgiler iin saðolun.
devamýný bekliyoruz...
bilgiler için tþkler...
nizip mesleki eðitim merkezi 2007-2008 sezonu öðrencileri türkçe öðretmeni ahmet konuk'un sitesi yayýna baþlamýþtýr. ziyaret etmek isteyenler için:
http://akogretmen.tk/