Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Yalnýþ anlamayýn..Bu Ahmet'in Sürahi konusunun intikamý degildir)))
www.tarhanharita.net
Bence bu resmi ana sayfaya koymak lazým bende zaten yazýcýdan bastýracaðým hep yanýmda taþýyacaðým, dürümün ne olduðunu bilmeyenlere dürümün nasýl tutulacaðýný göstereceðim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bence alt parmaklar fazla sýkýlmýþ. Bu teknikde, yaðlý dürümlerde yaðýn alta akma ihtimali çok yüksek oluyor. Fakat patlýcan kebabý gibi yazýn kýsa kolla yenilen dürümlerde dirseðe kadar akan yaðýn tekrar yanilmesi lezzeti hesap edilmiþse o zaman doðrudur.![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Dürüm uzmanlarý konuþuyor.
dürüm sevenlerin en cok bakacagi konu olarak ve en cok okunan makale olacagini öngörmenin yanisira
esas oglanin dürüm SIKI$I yanindakine hic uymamakla beraber
ortaya 2 ba$li bir olay cikmaktadir
ortadaki resimdekiyle soldaki resimdeki arkadaslarin yeme teknigi farkli
esas oglanin kol acilari uzayi gösterirken
soldaki arkadasin kol acilari MAGMA YI gösteriyor)
demekki o andaki oturma pozisyonuna bagli yeme $ekli
bence hic bilimsel degil)
ayrica esas oglanin dürüm SIKI$ $ekli aynen kurbanlik koyun kacmasin diye boynuzundan tutuyor gibi bir izlenim yaratmaktadir)
halk dilinde BOGUYNNN HA BOGUYNNN deyimine cuk oturan bir bilimsel resim olmu$
)))
ayrica 4 kisi var resimde
aynen 4 ki$ilik bir orkestra repertuar calismasi gibi olmu$
dikkatli bakinca
1.sadece kolu görünen siyah montlu : dürüm yapmak icin marula uzanirken
2.soldaki arkadas: dürümü yapmi$ken
3.esas oglan: dürümü yemeye ramak kalmi$ken
4.sagdaki arkadas ise : tam filli gerceklestirirken
5.görünmeyen 5.$ahis ise tuvaletteyken cekilmemi$ olmasi genel adaba aykiri olmasindan dolayidir
aslinda bu resim üzerine tez bile yazabilirim)
Konu sakalli0727 tarafýndan (24.01.09 Saat 11:58 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Birde ne dürümü yediðine baðlý.
yüz ifadesýne bakýlýnca..sankim bogazýnda kalmýþ bi izlenim edinmekte insan..karþýsýndakine bakýp..bý su ver ne resim cekiyorusnn der gibi bakýyor...yada cok hýzlý yemiþ bogazýndan kalmýþ havasý hakim...![]()
Ahmet bu iþi bilir,bilir bilmesinedeeee...Önce yanýndaki acemiye öðretsin baksana çocuk tek elle kavramýþ dürümü![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
sürahinin intikamý malesef çok acý oldu
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
ya ben burda dürüm yaptým valla tutamadým içinde ne var ne yok hepsi döküldü geri onlarý içine kor,yf,dum sonra gene döküldübaya bi cebellestim hehe neyse resim aydýnlatýcý olmus tesekkürler
![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
birlesme noktasindan dikmen lazimdi dürümü secret
o yiyenler kö$ker
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
köþker ne demek?
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
www.tarhanharita.net
Müslüm akpek'in dürüm yeme þekli "nizami dürüm nasýl tutulur" sorusuna yeni bir boyut kazandýrdý..Çok profesyonel ve de estetik bir tutuþ þekli sunan akpek'in dürüm yeme þekli çevresindekileri de hayrete düþürecek kadar profesyonellik arzediyor...![]()
www.tarhanharita.net