![]()
2008 – 2009 Öðretim Yýlý birinci dönem ilköðretim ve Ortaöðretim spor karþýlaþmalarý dün sona erdi. Ýl Lig Heyeti tarafýndan kasým ayý içerisinde baþlayan müsabakalarda Ýlk ve Ortaöðretim Okulu Öðrencilerinden Ýlçemizde ve Ýlde yapýlan karþýlaþmalarda dereceye giren okullara dün kupa töreni düzenlendi. Nizip Kapalý Spor Salonunda yapýlan kupa törenine Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Þube Müdürleri, Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Okul Müdürleri ve Öðretmenler ile Okul Öðrencileri katýldý. Bununla birlikte tüm dallarla yapýlan karþýlaþmalarýn ardýndan dereceye giren okullar þöyle oluþtu. Yýldýz Erkeklerde Voleybol Ýl Birincisi Ali Alkan Ýlköðretim Okulu, Genç Erkekler Voleybol Ýl Ýkincisi Endüstri Meslek Lisesi oldu. 2008 – 2009 Genç Erkekler Futbol Turnuvasýnda Ýlçe Birincisi Hüseyin Yalçýn Çapan Lisesi olurken ikinciliði Türkan Ömer Okan Lisesi, üçüncülüðü ise Hasan Çapan Anadolu Lisesi aldý. Genç Bayanlar Voleybol Turnuvasýnda Ýlçe Birinciliðini Yahya Altýnbaþ Lisesi, Ýkinciliði Alkan Kýz Meslek Lisesi, üçüncülüðü ise Hüseyin Yalçýn Çapan Lisesi aldý. Genç Erkekler Voleybol Turnuvasýnda, Ýlçe birinciliðini Endüstri Meslek Lisesi, ikinciliði Yahya Altýnbaþ Lisesi, üçüncülüðü ise Türkan Ömer Okan Lisesi aldý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...