Geçtiðimiz Günlerde Meslek Komite ve Meclis Üyeliði seçimlerinin yapýlmasýnýn ardýndan Nizip Ticaret Odasý seçimleri dün yapýldý. Buna göre Yönetim Kurulu Baþkaný, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB delegeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Meclis Baþkanlýk Divaný, Seçimi sonuçlandý. Yapýlan seçimlerde, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ güven tazeleyerek, bir dönem daha görev yapmaya hak kazandý. Meclis üyeleri tarafýndan yapýlan Yönetim Kurulu Baþkan ve Üyeleri- Disiplin Kurulu Üyeleri ile Birlik Delegeliði seçimleri yapýlmýþ olup, bununla birlikte Yönetim Kurulu þöyle oluþtu: Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine Mustafa Doktoroðlu, Bülent Öðüt, Bekir Karabacak, M. Seyit Çeker, Davut Kaplan ve Ýsmet Aslan seçilirken, Disiplin Kuruluna Ali Kaya, Kemal Çetinkaya, Kasým Çiçektaþ, Fevzi Polat Bülent Karakoç ve Neþe Uygur seçildi. Birlik Genel Kurul Delegeliðine ise Abdullah Altýnbaþ seçildi. Meclis Baþkanlýk Divaný seçimlerinde; Meclis Baþkanlýðýna Abdullah Altýnbaþ, Baþkan Yardýmcýlýðýna Ali Küdün ve Ali Sarý, Katip üyeliðe ise Mustafa Þahin oy birliði ile seçildiler. Dün yapýlan seçimlerden sonra Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis üyelerine teþekkür konuþmasý yaptý. Nizip Ticaret Odasýnýn yeni dönemde de hep birlikte sinerji oluþturarak bir çok projelerin gerçekleþtirileceðini belirten Özyurt, Ýlçemize yakýþan Ticaret Odasý kimliðinin devam ettirileceðini vurguladý. Yeniden Meclis Baþkaný seçilen Abdullah Altýnbaþ ise Ticaret Odasý ‘nýn siyasi oluþum olmadýðýný tüm meclis üyeleriyle ayný çerçevede hizmet edileceðini söyleyerek bu konuda kimsenin tereddüt etmemesi gerektiðini ifade etti

Devamý Ýçin Týklayýnýz...