konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
konusunu acmak benden
tanitmak kendisinden
yorumlar sizden
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
çok ciddi duruyo bazen korkuyorum)) saka.. dogan üyede iyi bi insan tabiki
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
sakallý neden yoruyosun bizi ya, bu sitede doðan da dahil olmaz üzere hemen hemen herkes 10 numaratek tek yorum yaptýrýyosun bize
![]()
Bir Garip Yolcuyum iþte....
ve gelelim sevgili arkadaþým dogana, kýsa surede tanýmama ragmen sanki kýrkyýllýk bir kardeþ gibi konuþup dertleþiriz tabiki nizipli oldugumuzdan
iyiniyetli saygýyý sonsuza,dek taþýyabilen bir arkadaþýmdýr sevgigi dolu yüregin hep mutlulukla dolsun dogan
saygýlarýmla
beni karikatürle rezil eden ama iyi kalpli birisi![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
hakaným beni unutmadýðýn için teþekkürler..
1982 nizip dogumluyum
ilk okulu ali alkan ilk öðretim okulunda okudum. o yýllarda yýlýn altý ayýný magaracýk köyünde altý ayýný ise nizipte geçiriyorduk.
13 lü yaþlarýmda insanýn aklýnýn ermediðindenmidir yoksa kabugunun dar gelmesindenmidir abim ve ablamýn istanbulda olmasýndan dolayý içimde sürekli bir istanbul hayali vardý.
aslýnda bunu birazda babamýn baskýcý kiþiliðinden dolayý istiyordum.
ve 14 yaþým geldiðimde sonunda istanbuldaydým..
ama nerden bilecektimki hayatýmýn en güzel yýllarýný ve çocukluðumun en güzel anýlarýný býrakýpta geldiðim güzel nizipim eþsiz memleketimi bu kadar özleyecek ve arayacaðýmý.
bir zaman sonra hayatýmýn en kötü kararýný istanbula gelmek için verdiðimi anladým ama ben artýk geri dönüþü olmaya bir yola girmiþ gibi görüyordum kendimi.
þu an niþanlýyým ve niþanlýmda nizipte oturuyor aslýnda bu birazda benim nizipe olan sevgimi gösteriyor.
kýsmet olursa 7. ayda düðünümüz olacak ve ben nizipimi ve niþanlýmý çok seviyorum
( elimden geldiði kadar kýsaltmaya çalýþtýmama yinede biraz uzun bir yazý oldu )
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Yeni tanýþtýk sevecen ve aktif biri onun için Genel Müdürlüðü kaptý..![]()
Sitede doqan kardeþimle iklk tanuýþan benim galiba ?
Çok sevecen bir yapýsý var.
Bardaða her zaman dolu taraftan bakan bir insan.
Benim gibi bardaðýn boþ tarafýný göze sokmayan bir yapýsý var
Doqan kardeþime sevgiler saygýlar...
Hayri Murat Bakýrcý
evet geleyim dogan kardesimin gözümdeki yerine
ilk gördügümde dedim bu barak gözlerinden belli dedim
ama anlascagimi pek sanmiyordum
sonradan ise en sevdigim insanlarin biriydi
dogan arkadasimiz site icinde kavga cikarmayan
her konuya olgunlukla yaklasan sogukkanliligini koruyarak konuyu sonuca baglamaya calisan
yardimsever nizip icin bir seyler yapmak adina cirpinan
secret gardenin kan davalisi(ama artik degil)
sitedeki tüm arkadaslariyla cok uyumlu,karizma ama benden sonra
simdi kardes yukarda yazmissin ya.ilkokula basladim yilin ilk alti ayini falan diye<<<<ben de $öle anladim ilk okuyunca
1983 yilinda altin ayi ödülünü aldim falan diye valla.dedim bu ne ya)
sibel kekilliyide tanirsin sen altin ayiyi aldiysan)
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....