Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi'nde 2. kademe okuma-yazma kursu sertifika töreni yapýldý. 48 kursiyerin sertifika aldýðý tören Halk Eðitim Merkezinde yapýldý. Yapýlan törene Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Ýlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Durmuþ, Ýlçe Gençlik Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan, daire amirleri, okul müdürleri, öðretmenler ve kursiyerler katýldý. Halk Eðitim Merkezinin müdiresi Suna Sertpolat, yaptýðý konuþmada 2. Kademe okuma-yazma kursunu bitiren ve sertifika almaya hak kazanan 48 kursiyerimizi Þubat ayýnda baþlayacak olan açýk ilköðretim okullarýna kayýt yaptýrmalarý için yönlendirmekteyiz. Açtýðýmýz kurslardaki eðitimini tamamlayamayan kursiyerlerimizi durumlarýna uygun olan eðitim programýna dâhil ederek eðitimlerini tamamlamalarýný hedeflemekteyiz. Bütün öðretmen ve usta öðreticilerimiz ile yýlýn 12 ayý bu çalýþmayý yürütüyoruz dedi. Daha sonra okuma-yazma kursunu tamamlayan 48 kursiyere sertifikalarý verildi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...