![]()
Avrupa Birliði Uyum Yasalarý çerçevesinde yakýn bir zamanda tüm meslek kollarýnda olduðu gibi Emlak Komisyonculuðu yapmak isteyen kiþilerde Emlak Komisyonculuðu Sertifikalarý olmadan Emlakçýlýk iþini yapamayacaklar. Bu konuda bir açýklama yapan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat bu ihtiyacý karþýlamak amacý ile Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi olarak Emlak Komisyonculuðu Kursu açmayý planladýklarýný söyledi. 30 Ocak 2009 Cuma gününe kadar baþvurularýn yapýlacaðýný söyleyen Sertpolat, Emlak Komisyonculuðu Kursunun hafta sonlarý yapýlacaðýný ve 3.5 ay süreceðini belirterek kursa baþvurmak isteyen kiþilerin 1 adet Kimlik Fotokopisi ve Öðrenim durum Belgeleri ile baþvurmalarý halinde Emlak Komisyonculuðu Kursuna kayýt yaptýrabileceklerdir dedi. Ayrýca ihtiyaç duyulan Meslek Kurslarý, Okuma Yazma Kurslarý, Sosyal ve Kültürel Kurslar için yýlýn 12 ayý Halk Eðitim Merkezi tarafýndan kurs kayýtlarýnýn yapýldýðýný belirten Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, ihtiyaç duyulan kurs için kursiyer baþvuru sayýsý yeterli seviyeye ulaþtýðý zaman bu kurslarýnda hemen açýldýðýný vurguladý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...