Sitenin deðerli üyeleri, Nizip sevdalýsý arkadaþlarým. www.nizip.com sitesi hepimizin gönül verdiði, severek takip ettiði hepimizi bir çatý altýnda toplayan güzel bir site.
Sabah ilk iþimiz, sabah kahvaltýsý gibi, yada gazeteden önce okuduðu nizip. com sitesidir. Sizleri bilmem ama ben her sabah ilk önce sitede yeni mesajlarý okur sonra iþe baþlarým. Yeni konularý, paylaþýmlarý olumlu olumsuz görüþleri okuyorum.
Sitede bazen istemiyerek olsada okunan mesajlara sert uslup kýrýcý yanýtlar veriliyor. Akþam sitenin deðerli üyelerinden bir arkadaþýmýz, açtýðý konulara yada görüþlerine karþý gelen kiþilerin kendisini rencide ettiðini bunun sitede olmamasýný gerektiðini, özel mesajla bildirdikten sonra telefonla uzun uzadýya konuþtuk.
Maalesef ben sitenin admini, yada editörlerinden olmadýðým için bir þey yapamýyacaðýmý, ama ne yapýlmasý gerekiyorsa yapýlacaðýný anlattým. Yukarýda da dediðim gibi bu site sadece bir þahsýn malý olmayýp, hepimizin ortak malý olarak sahiplendiðimizi tekrar belirteyim. Burada konu açarak paylaþýmlarýyla bizleri bilgilendiren üyelerin (ben dahil), mesaj yazmayan birisinden bir üstünlüðü yoktur.
Hepimiz bu sitenin temel taþlarý olup elimizden geldiðince Nizip hakkýnda ne kadar bilgiyi buraya aktaracak olursak o kadar iyi olur. Sitede mesaj yazmayýp okuyarak, bir nebze bilgi sahibi olan, gerek Nizipli gerekse tüm Anadolulu hemþerilerimiz bizim canýmýz kardeþimizdir.
Sitede açýlan konulardaki yazýyý isteyen herkes okur, beðenirse olumlu birþeyler yazarsa o kiþiye yeni bir konu açmak için cesaret verir. Beðenmezsede o mesajý okumaz yada okur ama eleþtirirkende dozu aþmazsa çok daha iyi olur kanaatindeyim. Herkese güzel ve sorunsuz günler dileðiyle, Esenkalýn...