Nizip Ticaret Odasý seçimleri olgun bir hava içerisinde gerçekleþti. 12 Komitede, 9 meslek grubunda tek liste, 3 grupta çift liste ile seçime gidildi. 29 Meclis üyesi seçildi. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, seçimlerin huzurlu bir þekilde geçtiðini belirterek tüm oda üyelerine teþekkür etti. Seçilen 29 meclis üyesinin 2013 yýlýna kadar Nizip'e hizmet edeceðini belirten Özyurt, "Hizmet için el ele vereceðiz" diyerek birlik ve beraberlik mesajý gönderdi. Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ seçimlerin Nizip'e yakýþýr bir biçimde geçtiðini söyleyerek "Ayný zamanda uzun zamandýr göremediðimiz dostlarýmýzý gördük. Bir araya geldik. Seçimin Nizip'e hayýrlý ve uðurlu olmasýný diliyorum" dedi. Seçimler yapýlýrken NTO'yu Gaziantep Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Aslan ve Gaziantep Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Zeki Yaðcý ziyaret ederek baþarýlar dilediler.
NTO yeni meclisi yapacaklarý ilk toplantýdan sonra yönetim kurulu baþkaný ve üyeleri, genel kurul delegeleri, disiplin kurulu üyeleri ve meclis baþkanlýk divanýný belirleyecek.
![]()