![]()
Mustafa Özkaya Ýlköðretim Okulu tarafýndan Filistin Gazzede hayatýný kaybeden masum insanlar için 1 dakikalýk saygý duruþu programý düzenlendi. Okul bahçesinde yapýlan 1 dakikalýk saygý duruþuna Mustafa Özkaya Ýlköðretim Okulu Müdürü Tanju Bayýndýrlý, Okul Öðretmenleri ve Öðrencileri katýldý. 1 dakikalýk saygý duruþu öncesi bir konuþma yapan Mustafa Özkaya Ýlköðretim Okulu Müdürü Tanju Bayýndýrlý, insan hayatýnýn bu kadar ucuza indirgenmesini kýnamak amacýyla buradayýz diyerek sözlerine baþladý. Yüce Türk Milletinin tarih boyunca Yunus’un “ Yaratýlaný Sev, Yaratandan Ötürü ” felsefesini benimsemiþ bir millet olduðunu söyleyen Okul Müdürü Bayýndýrlý, bu düþünceyle dünyanýn neresinde olursa olsun zulme uðrayan bir milletin yanýnda olmak Türk Milletinin görevi olmuþtur dedi. Filistin’de can veren tüm insanlara Allah’tan Rahmet, savaþýn gölgesinde yaþamaya devam eden kardeþlerimize de Sabýr ve Metanet diliyorum diyen Mustafa Özkaya Ýlköðretim Okulu Müdürü Tanju Bayýndýrlý, konuþmasýnýn ardýndan 1 dakikalýk saygý duruþuna davet etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...