Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Kenan Aykut, Açýköðretim Okulu 2008 -2009 öðretim yýlý 1. dönem sýnav yeri bilgilerini internette yayýnlandýðýný söyledi. Aykut, öðrencilerin Açýk Ýlköðretim Okulu Ana sayfasýnda öðrenci numarasý veya T.C. Numarasý ile giriþ yaparak sýnav yeri bilgilerini öðrenebileceklerini belirtti. Aykut yaptýðý açýklamada sýnavýn 24 ve 25 Ocak 2009 tarihlerinde yapýlacaðýný öðrencilerin sýnava girerken nüfus cüzdaný ve öðrenci kimliklerini yanlarýnda bulundurmalarý gerektiðini, yeni kayýt yaptýran öðrencilerin ise nüfus cüzdaný ve 1 adet fotoðrafla Halk Eðitim Merkezine baþvurarak öðrenci kimliklerini alabileceklerini, kayýt yenileyen öðrencilerin ise kimliklerine sadece bandrol yapýþtýrýlacaðýný söyledi. Halk Eðitim Merkezi Müdür Yardýmcýsý Aykut, 6. ve 8. sýnýflarýn 24 ocak 2009 cumartesi günü saat 10:00 ve 14:00’de baþlayacak iki oturumda sýnava gireceklerini, 7. sýnýflarýn ise 25 Ocak 2009 Pazar günü saat 10:00 ve 14:00’te baþlayan yine iki oturumda sýnava girebileceklerini ifade etti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...