ARKADASLAR BURDA ninelerimizden annelerimizden bildigimiz bitkisel seylerle yapilan ilaclarin nelere iyi geldigini yazalim,
not.kesinlikle bilimsel olmayabilir fakat sagliga dokuncak seyleri yazmayalim.
ARKADASLAR BURDA ninelerimizden annelerimizden bildigimiz bitkisel seylerle yapilan ilaclarin nelere iyi geldigini yazalim,
not.kesinlikle bilimsel olmayabilir fakat sagliga dokuncak seyleri yazmayalim.
Konu sakalli0727 tarafýndan (07.01.09 Saat 13:38 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
1.agriyan dis icin TUZLU SIRKEYLE GARGARA
2.mide yangini icin yarim bardak süt yarim bardak raki karistirip bi sabah ac karnina bide yatarken.2 kere yaparsaniz biseyiniz kalmaz.ben 3 yil ne ilaclar attim gecmedi ama bunlari denedikten sonra gecti cok sükür
3.sinirleri yatistirmak icin zahter(kekik)cayi .tansiyonu düsürmeyede yardimi vardir
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bende agrýyan diþ için karanfil diye hatýrlýyorum
tansiyon ve kolestrolü düsürmek için sarýmsak
mide rahatsýzlýklarý için maydanoz ayrýca bulantýda nane limon
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
raký ve süt gerçekten hiç duymadým ilginç bir kombine...bunun koca karý ilacý olduðundan eminmisiniz sakalli abi_?
dilruba ben kendim denedim.koca kari olmayabilirim)) 3 yil cektim o agriyi ben ama sonra biseyim kalmadi .bi dene raki icmek gunah diyenlerde olabilir ama niyet önemli
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
aynen günah diyenlerdenimabi bence senin miden þans eseri iyileþmiþ...
neyse abisi .varsa bildigin buyur yaz
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
mide eskimesine kuru mercimek diye biliyodum rakinin hic faydasi duymadim ??
mide yanmasý ve ekþimeleri için en iyi çare ya bir bardak süt yada 3-4 yemek kaþýðý yoðurt ama yoðurt ekþi olmasýn tabiki![]()