![]()
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, yaptýðý açýklamada Nizip halkýnýn yeni yýlýný kutladý. Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan açýklamasýnda, "Yeni yýlýnýz kutlu olsun. Her yeni yýl bize yeni bir baþlangýç duygusu, tazelenme fýrsatý ve canlý ümitler getirir. Bütün kültürlerde yýlýn ilk günü sevinç günüdür. Yeni yýl, yenilenmedir, niyetlerimizi, arzularýmýzý gerçekleþtirme yolunda yeni bir zaman güzergâhýna girmektir dedi. Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, yapmýþ olduðu açýklamada Ýsrail’in Filistin’li kardeþlerimize yapmýþ olduðu zulmü þiddetle kýnýyorum. 2008 yýlýný böyle bitirmek istemezdik, maalesef Müslüman kardeþlerimizi katledilmiþtir. 2008 yýlýný hem krizden dolayý hem de Filistin’de yaþanan katliamdan dolayý üzüntülü bir þekilde bitiriyoruz þeklinde konuþan Baþkan Akdoðan, inanýyorum ki 2009 yýlýnda bu sýkýntýlarý bertaraf edeceðiz. Ülkemizin, Milletimizin ve Devletimizin daha güzel günlere kavuþacaðýný ümit ettiðini belirten Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Yeni yýlýn ilçemize, ülkemize ve dünyamýza saðlýk, güven, barýþ ve 'adalet' getirmesini temenni ediyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...