1111 biri 11 re bölersen sonuç nedir
arman üyemiz yanýmda oldugu için diyorki kýmse hesap makinasý kullanmasýn rica ediyormus..
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
1010.09090909...
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
ben hesap makinesi kullandým 101 çýktý![]()
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
1111 i 11 e bölersen nasýl on ediyor sakkalli kardeþim...Yoksa Almanyada matematiðin mantýðý baþkamý![]()
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
oktay abi olmamýþ hesap makinasý kullanmak yok bölme yaparak vede sitede nasýl yapýldýðýný görmem lazým
konuyu acan espri olsun diye acmýs sanýrým heralde cevap verenlerde espride bulunmus galiba
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
secret garden bakiyorumda mütevazi olmussun.eskiden direk bunlar bilememis ben bilirim benim burcum kü+lek gibi laflar ederdin))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bikere burda bi hile var 1111 eger 11 e bölünürse 101 çýkar sonuc sayý kalansýz bölündüðü için ama soruda 1111 biri demiþsiniz yani direk 11111 yazabilirdiniz o halde sonuc 11111:11=101009ve devretmeye devam eder cünki 1111 tam bölünürken sonda 1 kalýyo yanýna 2 tane 00 eklenmesi lazým bölmeye devam için iki sýfýr eklendiðinde 100 oluyo dolayýsýyla 11 e bölündüðünde ordanda 9 çýkýyo bölünen sayýya 2 tane 0 eklediðimiz için bölümede ekleniyo 2 tane 00 tekrar 1 kalýyo böyle devrederek gidiyo.. bu arada not hesap makinasý kullanmadým kesinlikle
Konu secretgarden tarafýndan (02.01.09 Saat 01:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bnným sözel kuvvatlýydý:hýc sevmedým su matematýgý sevmeyecegýmde
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
aslýnda zevklidir matematik hatta bazý konularý vardýr cözdükce cözmek istersin yalnýz türev cok gýcýk fonksiyonlarýnda bi soru için tahta dolardý ýýyyykkk ama logaritma zevklidir![]()
benden intikammi aliyorsun nizipce konusuyorum diye ne?fonksiyon ney türev ney logaritma neyki la. evet evet külekler intikamci olur hemde::
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....