Aksaray Mustafa Yazýcý Ýlköðretim Okulu tarafýndan Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Mehmet Açar Kütüphanesine kitap ve kaynak Kitap baðýþlandý. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulunda Matematik Öðretmeni olarak görev yapan Bulut Aras’ýn çabalarý sonucu Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Mehmet Açar ve maddi durumu iyi olmayan öðrencilere kaynak kitap gönderildi. Ders ve Kaynak Kitaplarý Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir ve Okul Öðretmenleri tarafýndan öðrencilere törenle daðýtýldý. Okul Müdürü Mustafa Demir, gerçekten Aksaray Mustafa Yazýcý Ýlköðretim Okulunun bu örnek davranýþýndan dolayý okul müdürleri ve çok deðerli personelini ve kitap baðýþýnda bulunan geleceðimizin nesilleri olan öðrencilerine ve Okulumuz öðrencilerine bu kitaplarý kazandýran Bulut Aras’a teþekkür ederim þekline konuþarak, Öðrencilerin bu birbirinden deðerli kaynak kitaplarla baþarýlarýný da daha da artýracaklarýna inanýyorum dedi. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu 8-B sýnýfý öðrencisi olan Leyla Polat ise bizlere SBS ile ilgili kaynak kitap baðýþýnda bulunan Aksaray Mustafa Yazýcý Ýlköðretim Okuluna ve Okulumuz yöneticilerine tüm arkadaþlarým adýna teþekkür ediyorum dedi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...