21 Aralýk 2008 Pazar günü Þanlýurfa’da yapýlan Serbest güreþ müsabakalarýnda Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Güreþ Takýmý 8 güreþçisiyle katýldýðý müsabakalarda büyük baþarý elde etti. Buna göre yapýlan müsabakalar sonunda 73 Kiloda Kahraman Oktay Þanlýurfa Ýl 1.si Altýn Madalya, 38 Kiloda Hasan Örün Þanlýurfa Ýl 2.si Gümüþ Madalya, 38 Kiloda Ýzzeddin Aslan Þanlýurfa Ýl 3.sü Bronz Madalya, 32 Kiloda Ümit Atmaca Þanlýurfa Ýl 3.sü Bronz Madalya, 53 Kiloda Hasan Ayrýç , Þanlýurfa Ýl 3.sü Bronz Madalya, 47 Kiloda Mehmet Atmaca Þanlýurfa Ýl 3.sü Bronz Madalya ve 42 Kiloda Ahmet Ayrýç’ýn Þanlýurfa Ýl 5.si oldu Birecik ilçesinde büyük baþarý gösteren Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim okulu Güreþ Takýmý Þanlýurfa ve ilçelerinin katýldýðý serbest güreþ müsabakalarýnda 8 öðrencisi öðrenciyle katýlýp altý tane madalya alarak güzel bir baþarýya imza attý. Okul Müdür Yardýmcýsý Mehmet Yücel tarafýndan çalýþtýrýlan öðrenciler baþarýlarýný düzenli ve disiplinli çalýþmalarý sayesinde olduðunu açýklayan öðrenciler baþarýlarýnda kendilerine maddi ve manevi destek veren herkese teþekkür etti. Dereceye giren öðrencilerin madalyalarý ise düzenlenen törenle Þanlýurfa Milli Eðitim Müdür yardýmcýsý ve Ýl Lig Heyeti Baþkaný Temel Büyükbudak tarafýndan verildi. Bu arada Büyükbudak dereceye giren güreþçileri ve katýlan tüm okullarýn müdürlerine Katýlým Belgesi verdi. Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir, her yýl güreþ müsabakalarýna katýldýklarýný belirterek bu yýl Þanlýurfa’da yapýlan serbest güreþ müsabakalarýnda çok güçlü rakiplerle yarýþtýklarýný ve yarýþmaya ise 8 öðrenci ile katýldýklarýný söyledi. Müsabakalarda .6 öðrencilerinin madalya aldýðýný belirten Demir, dereceye giren öðrencilerin 05 Ocak 2009 tarihinde Amasya’da yapýlacak olan serbest güreþ müsabakalarýnda Þanlýurfa’yý ve Birecik’i temsil edecekleri belirtti. Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir Hedeflerinin Türkiye Þampiyonluðu olduðunu ve Amasya’da güreþecek öðrencilerinin dereceye gireceklerine inandýklarýný söyleyerek baþarýnýn saðlanmasýnda desteklerini esirgemeyen tüm yetkililere teþekkür etti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...