bugun ki yerel gazeteleri okuduktan sonra belediyenin girtlaga kadar borca girdigini duyunca belediyenin araclarýna kadar hacizli oldugunu ogrendim bütün nizip halký bunu konuþuyor
bugun ki yerel gazeteleri okuduktan sonra belediyenin girtlaga kadar borca girdigini duyunca belediyenin araclarýna kadar hacizli oldugunu ogrendim bütün nizip halký bunu konuþuyor
Belediyeye ait araçlara neden ve kim tarafýndan hacizli konulmuþ açýklayabilirmisiniz
"tarafsýzlýðýný kanýtlarsýn umarým"
(Konunun baþlýðý kime hitap ediyor ne demek istemiþsiniz anlayamadým)
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
biraz dedikodu bir konu gibi geldi bana..seçim yakýn o yüzdne heralde...
Durun yazsýn hele![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
BEN GELDIM KONUYU okur okumaz aklima "AROG"FILMI GELDIYALANNNNNNNNN YALANNNN SÖYLÜYORSUN:ARABALARA HACIZ GELDIGINI BILMIYORUM AMA BUTUN NIZIP HALKININ BILDIGINIDE ZANNETMIYORUM:BUNU NERDEN SAPTADIN:TEK TEK ANKETMI YAPTIN:YOKSA NIZIP HALKININ HEPSI MALIYEDEMI CALISIYOR:BIRAKIN ALLAH Askina su is yapan adamlari karalamayi.nizipe 6 sene sonra geldigimde 60 senedir yapilmamis seylerin yapildigini gördüm.hangi parti olursa olsun tuttugumn parti bile olmasa ben bnaskani calismalrindan dolayi tebrik ediyorum.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Resmi Kurumlara haciz konamaz
Yasa bu
Sen nerden duyudun haciz olduðunu
Osman Demir Istanbul
Yeni yeni üyeler boy göstermeye baþladý. Hadi hayýrlýsý.
Bende okudum bu haberi yerel bir inter sitesinde.Belediye ye ait araçlarýn plaksý verilmiþti.27 NT 117 ve 27 NE 130 Plakalý araçlar.Sorguladýðýmda nizip icra müdürlüðünden hacizli yazýyor.
Aha bu sitede böyle bir haber var ama....
http://www.haber27.com/news_detail.php?id=17904
peki þimdi bir kaç arkadaþýma þunu soyleyecegim ,zamanýnda way efendim daha önce belediyemizde bilmem þu kadar araç vardý ama þimdi kat kat fazlasýný bu belediye yaptý deniliyordu evet gerçektende yaptý belediye ye baya bir araç alýndý..pek þimdi bu araçlar eski alýnanlarla beraber devletin resmi sitesinde icralýk görünüyorr buna ne diyecekler acabaaa..ben sahsen bildigim 15 tane araca baktým hepsi icralýk yazýyor bilemediklerim için konuþmakda olmaz ama durum çok vahim..Þimdi bu konu için acaba nasýl býr açýklama yaparsýnýz arkadaþlarým sabýrla beklýyecegimm... saygýlarýmla
wallahi belediye yetkililerinden de haber cýkmýyor.
demek bir þeyler var yetkililerden cevap bekliyoruz.
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
sanýrým orhan bey bu konuyu açýklar varsa böle biþey ufak tefek borçlar için kurumun leke almasý hos degil.
seçim havasýna girildi. projeleri olmayanlar saldýrýya geçmiþ. belediyede onlarca sene kalmýþ trilyonlarca borç býrakmýþ bir tuvalet bile yapmamýþ adaylarýn projesiz programsýz seçimde aday olup yaptýklar tek iþ saldýrmak karalamak. Hacý baþkanýn yapacaðý çok iþ var çekilin yoldan.
Leyla Leyla!!! diyen dille,vuslata eremezsin Mevla demedikçe!
Bence Orhan þahsi borçlarýna karþýlýk Belediyenin araçlarýna haciz koydurmuþtur![]()
Bu haciz meselesi açýklýða kavuþana kadar yorum yapmayalým derim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE