Nizip Hüseyin Yalçin Çapan Lisesi mezunlari iste sizlerle burada yazisabiliriz. Ben Hüseyin Yalçin Çapan Lisesi ilk mezunlarindan(95-96) biriyim. Sizleri bu sitede görmek isterim.
Nizip Hüseyin Yalçin Çapan Lisesi mezunlari iste sizlerle burada yazisabiliriz. Ben Hüseyin Yalçin Çapan Lisesi ilk mezunlarindan(95-96) biriyim. Sizleri bu sitede görmek isterim.
O okulun en kral adamý iþte burda !!
Nefretin cezasý _ martin...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (22.10.07 Saat 18:08 ) deðiþtirilmiþtir.
Senle yada sensiz, Dünya döner durur..
huseyin yalcýn capanýn en kral ögrencisiydim
desem yalan olur kendi halimde biri idim beni hocalar cok severlerdi bi de derslerim iyi olsaydý daha iyi olurdu ben talip güngör Antalya akdeniz haber ve yayýn muhabiri ve tasarým sorumlusu beni tanýyan varsa yazsýn biseyler
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (22.10.07 Saat 18:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Sad but True
ben seni taniyorum sanirim bir bakim sen 2001-2002 mezunumusun?
talip beni tanýdýnmý ben mehmet kýzýlýrmak hani 1yýl boyunca ayný sýrayý paylaþan arkadaþýntanýdýnmý beni.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (22.10.07 Saat 18:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben 2004-2005 mezunuyum istemeyerek geldigim okula daha sonra bu yargýdan sonra piþman olan birisiyim.O okul sayesinde þimdi 100.ünv ögrencisiyim okul ögretmenlerime ve say(2004-2005) mezunlarýna sevgiler gonderiyorum........
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
talip ben seni taniyorum.jardelin pesinden az kosmadin)))ben sadik guler
![]()
bekir kardeþim ben ismail çapan 95-96 mezunyum neden h.yalçýn çapan lisesi dernegi kurmuoruz acaba aslýnda tüm arkadaþlar bu siteden üyede olabilirler ama sizden bir istegim var biz bu dernegi kuralým saygýlarýmla
nerde o eski günler ve arkadaþlar hiç bir zaman o günleri tekrar getireceðimize inanamýyorum ama arada birde olsa fotograflara bakarak yat ediyoruz iþte teknoloji sayesinde bunlarý ekrana taþýdýk umarým bunlarý daha çok seyreden vardýr.
,
ve ogünleri arýyordur ben aslýnda aramýyorum ama arkadaþlýk çok güzeldi dostluk çok güzeldi paylaþým ve birbirine yardým vardý iþde bu bizim devre 1996 mezunlarý bunu bence artýk ölümleþtirme vakti gelmedimi arkadaþalr birgün bir yerlerde toplanalým ne dersiniz hani varya o günlerde yaptýðýmýz bazý güzel haraketler iþde onlarý yeniden yapmaya ne dersisiniz bunun için üzerime düþeni yapmaya hazýrým kendinize iyi bakýn ve mesaj atmayý uutmayýn bekir kardeþ ve ismail sizede selamlar ben aydýn
taliple sadýk)) nasýlsýnz beyler... ali öztürk bende..sayýsaldan..ii bakýn kendinize güzel insanlar
)
Arkadaþlar aslýnda daha çok katýlým bekliyordum ama istediðim kadar olmadý. Her katýlan arkadaþ bide ismini eklerse tanýmak daha kolay olur. Ýsmail kardeþ dernekte inþallah olur ama katým ve yönetim olursa..
Bide unutmayalým Hüseyin Yalçýn Çapan Lisesi ÖSS'de Türkiye ikincisi çýkardý...
bende 2004 sözel mezunu ertuðrul güngör beni tanýyan arkadaþ varsa xertugrulx@hotmail.com
evet buralara birþeyler yazdýk ama bunlar buradamý kalsýn arkadaþlar katýlým derken bir proðram yapalým ve ne yapýlmasý gerekiyor onu biraçýða çýkarttalým ne zaman derseneniz ben bu etkinlikde bulunmaya hazýrým önce telefonlaþmaya ne dersiniz ismail kardeþ evimiz senle yanyana ama hiç görüþemiyoruz belki böyle bir etkilikle birbirimizi daha sýk görürüz selamlar tel no bekliyorum 0543 242 29 18![]()
msn adresimide yazayým da görenbulfabulgur@hotmail.com bu adresden görüþelim bekir ve ismail kardeþ sizi ve diðer arkadaþlarý bekliyorum sizde msn adresinizi ekleyin saygýlar ....