ARKADAÞLAR BUNDAN BÖYLE MEHMET BEYÝN DESTEÐÝ ÝLE NÝZÝP COM ADRESÝNÝNDE SÝZLERE TAÞBAÞLA ÝLGÝLÝ SORULARINIZI YANITLAYACAÐIM TÞK yasin özel
ARKADAÞLAR BUNDAN BÖYLE MEHMET BEYÝN DESTEÐÝ ÝLE NÝZÝP COM ADRESÝNÝNDE SÝZLERE TAÞBAÞLA ÝLGÝLÝ SORULARINIZI YANITLAYACAÐIM TÞK yasin özel
teþekkür ederizyasin bey, (yanlýþlýkla mehmet bey yazmýþým :-(( özür dilerim).
O zaman öncelerden beri sorulan biþey hakkýnda sorayým, þu anda taþbaþta mevcut bulunan sistemlerle Niziplilerin izlenmekte olan yayýnlar dýþýnda baþka yayýnlarý izlemesi mümkün mü?.
Deðilse mümkün olmasý için kimlerin ne yapmasý gerekir, mümkünse neden izlenemiyor.
Teþekkür ederim..
Edited by - metal on 25.11.2006 20:19:04
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
SAYIN ARKADAÞIM METAL MEVCUD DURUMDAKÝ SÝSTEMLE ZATEN SAYIMIZ BU KADAR HER BÝR YAYIN ÝÇÝN BÝR ADET VERÝCÝ LAZIM GENELDE ÞU KANI VAR HALKTA KASITLI VERÝLMÝYORMUÞ GÝBÝ AMA YANLIÞ BÝLGÝLERDEN KAYNAKLANIYOR BU DURUM NE YAPALIM KONUSUNA GELÝNCE ÞAHSIM VE BELEDÝYE ADINA BÝR ÇOK KEZ ÞÝRKETLER BAÞ VURULARIMI BULUNMAKTA ÝLÇEMÝZÝN NUFUS GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK YOLA ÇIKILIYOR ÞÝRKETLE ÖNCELÝKLE NUFUSA GÖRE HAREKET EDER BU ÞÝRKETLERDE AYRICA ÞU KANI BULUNMAKTADIR ÝLÇE DENÝLÝNCE AKLA KÜÇÜK BÝR YER OLARAK ALGILANMAKTADIR ONUN ÝÇÝN ÝLÇEMÝZDEKÝ YAYIN SAYISI ÇOÐALMASINI ÝSTÝYORSAK BU ÞÝRKETLERE TELEFONLA ULAÞILARAK BURADA YAYINLARININ BULUNMADIÐIN SÖYLEYEREK GELMESÝ SAÐLANILA BÝLÝNÝR TABÝ UZUN BÝR SÜRECE GEREK VAR ZATEN BULUNAN SÝSTEM KÖKTEN DEÐÝÞECEÐÝNDEN DOLAYI ÞÝRKETLER ÞU AN YATIRIMLARIN DURDURMUÞ VAZÝYETE BAND ARALIÐI DAROLAN ÞUANKÝ MEVCUT SÝSTEM OLAN ANALOK SÝSTEM 21.69 ARASINDA ÇALIÞMAKTA BUDA DAR BÝR BAND ARALIÐI OLDUÐUNDAN DOLAYI SAYISAL SÝSTEME GEÇÝLECEKTÝR YANÝ SÝSTEM KOMPÝLE DEÐÝÞECEÐÝNDEN DOLAYI BENÝM KENDÝ KANETÝM ÞUAN YENÝ BÝR YAYIN GELECEÐÝNÝ SANMIYORUM TÞK..................................
Yasin beye hoþ geldiniz diyorum. Kendilerini bu konularda uzman olarak, çok eskiden beri tanýrým. Ýþinin ehli, çalýþkan bir kardeþimizdir. Buraya gelmesi gerçekten bir açýðý kaptmýþ olacaktýr..
Kendilerine çalýþmlarýnda baþarýlar diliyorum..
Yasin bey, Taþbaþ’da kaç verici var ve bunlarýn sorumluluklarý kimlerde ? Bu vericilerden hangi yayýnlar yapýlýyor. Sayýsal sistemi biraz açarmýsýnýz?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
slm yasin abi öncelikle Nizip com keþvettigin için seni kutlarým bizleri aydýnlatman iyi oldu tþk ederiz. .
.
alýntý:
"quote" admin demiþki:
Yasin bey, Taþbaþ’da kaç verici var ve bunlarýn sorumluluklarý kimlerde ? Bu vericilerden hangi yayýnlar yapýlýyor. Sayýsal sistemi biraz açarmýsýnýz?
DEÐERÝ KARDEÞÝM ADMÝN TAÞBAÞTA 13 ADET TV VERÝCÝSÝ ÝLE BÝRLÝKTE 3 ADET RADYO VERÝCÝSÝ BULUNMAKTADIR BUNUN YANI SIRA TATLISES RADYODA ÝLÇEMÝZDE BULUNMAKTADIR BUNLARIN SORUMLUSU BENÝM...... TRT 1.2.3.4. VE NRT YAYINLARININ SORUMLUSU DEÐÝLÝM BENÝM SORUMLU OLDUÐUM YAYINLARIN ÝSÝMLERÝNÝ YAZMAMA GEREK KALMIYOR SANIRIM BU ÞEKÝLDE TÞK.....................
alýntý:
"quote" Ý.H.Er. demiþki:
Yasin beye hoþ geldiniz diyorum. Kendilerini bu konularda uzman olarak, çok eskiden beri tanýrým. Ýþinin ehli, çalýþkan bir kardeþimizdir. Buraya gelmesi gerçekten bir açýðý kaptmýþ olacaktýr..
Kendilerine çalýþmlarýnda baþarýlar diliyorum..
TÞK SAYIN HOCAM SÝZÝN BURADA OLMANIZ BÝZÝ CESARETLENDÝRDÝ
alýntý:
"quote" kenan_karayilan demiþki:
slm yasin abi öncelikle Nizip com keþvettigin için seni kutlarým bizleri aydýnlatman iyi oldu tþk ederiz. .
.
TÞK KENAN KARDEÞÝM
yasin abi seni bulmuþken merak ettiklerimizi sormak istiyorum, kusura bakmayýn....
Yeni yayýnlarýn gelmesi için yeni vericilerin yayýncý firmalar tarafýndan getirilmesi lazým dediniz.
Peki þöyle birþey mümkün mü veya hukuken sakýncasý varmý?.
Þuanda izlemekte olduðumuz yayýnlardan herhangi biri, örneðin flash tv yerine ne bileyim baþka bir yayýn skyturk - cnnturk - haberturk vs. gibi yayýnlardan biri verile bilinir mi? umarým demek istediðimi anlatabilmiþimdir. :-)).
Teþekkür ederim.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
alýntý:
"quote" metal demiþki:
yasin abi seni bulmuþken merak ettiklerimizi sormak istiyorum, kusura bakmayýn....
Yeni yayýnlarýn gelmesi için yeni vericilerin yayýncý firmalar tarafýndan getirilmesi lazým dediniz.
Peki þöyle birþey mümkün mü veya hukuken sakýncasý varmý?.
Þuanda izlemekte olduðumuz yayýnlardan herhangi biri, örneðin flash tv yerine ne bileyim baþka bir yayýn skyturk - cnnturk - haberturk vs. gibi yayýnlardan biri verile bilinir mi? umarým demek istediðimi anlatabilmiþimdir. :-)).
HUKUKEN SAKINCASI VARMI EVET VAR BU ÞÝRKETLER KENDÝ ADLARINA BU VERÝCÝYÝ KULANIMAK ÜZERE BIRAKIYORLAR ÖRNEK OLARAK FLAS TV ÖRNEK NTV ÖRNEK SITAR TV GÝBÝ SIRALARSAK BUNLAR KENDLERÝ YAYINLARININ DIÞINDA HER HANGÝ BÝR KANAL VEREMESÝNÝZ BUDA HUKUKEN YASAKTIR SANIRIM SORUNUZU CEVAPLANMIÞ OLDU TÞK......................
.
yasin bey öncelikle aydýnlatýcý yazýlarýnýz için teþekkür ediyorum. ’’sanýrým alibey2727’’ aradýðý cevabý yazýnýzda bulmuþtur. biz ne kadar sizin anlattýklarýnýzýn aynýsýný söylediysek ikna edemedik.. inþallah siizn yazýnýz alibey2727’yi tatmin etmiþtir.
yasýn hazýr sýzý bulmusken bý soruda ben soram ben atv sýketýný aradým ýlcede kanal 1 yayýnlarýnýn olmadýgýný ve radyolarýný dýnleyemdýgýmýz dýle getirdým.beni vericilerden sorumlu mudurle gorusturduler ýsmý su an ýtýbarýyle hatýrlayamacam ozur. bana dedýklerý aynen þu .biz Nizip,e yayýn vermek ýcýn geldýk 6 adet verici kuracaktýk bunalrýn ýcersýnde atv kanal1 ve atv sirketýne ait olan 4 tane radyo yayýnýný vereceklerýný ve siiznle bizzet gorustuklerýný gelen arakdaslarýn sizinle gorustuklerýný ýfade ettýler. ve sýzýn buna musade etmedeýgýnýz dýle getýrdýler. pardon burada sýz kendýnýzmý karar verýyorsusnuz yayýnlara yoksa bi ust,unuzmu karar verýyor eger sýz vwerýyorsanýz ne hakkýnýz var bu yayýnlarý engellemeye ustunuz karar verýyorsa maksat bu ilce tarafsýz hýzmet etmekmii yoksa bý takým seylerden mahrum etmekmý onu anlayamýyorumm bence bu iþte býraz kasýt var gibi geliyor ýnsallah bu kanýmda yanýlýyrumdur. ayrýca atv sýrketýyle kac ekz gorustunuz?sayýn beledýye baskanýmýz h.fevzi akdogan beye yetýsemedýkelrýný dýle getirdýler ve vericilerini tekrar alýap donduklerýný soyledýler beným dýyecejkelrým bundan ýbaret. tsk ederýmmm..
Yasin abi geç kalýnmýþ bir olaydý sizin üyeliðiniz. Neyse ki sitede bir eksiklik giderilmiþ oldu. Seni burada görmek güzel. Teþekkürler.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
alýntý:
"quote" akhenaton demiþki:
yasin bey öncelikle aydýnlatýcý yazýlarýnýz için teþekkür ediyorum. ’’sanýrým alibey2727 ’’ aradýðý cevabý yazýnýzda bulmuþtur. biz ne kadar sizin anlattýklarýnýzýn aynýsýný söylediysek ikna edemedik.. inþallah siizn yazýnýz alibey2727’yi tatmin etmiþtir.
Ben sadece burada bilgilerimi sizlere aktarýyorum olaylarýn nasýl çözüleceðini sizlerle paylaþmaktan menmunu tþk