Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdür Yardýmcýsý Kenan Aykut, Açýk Öðretim ve Mesleki Açýk Öðretim Lisesine 2008–2009 Öðretim yýlý 1. döneminde kayýt yaptýran öðrencilere iliþkin bir açýklama yaparak bu öðrencilerin internet üzerinden ders seçimi yapabileceklerini ve ders kitaplarýný Halk Eðitim Merkezinden alabileceklerini söyledi. Ýlköðretim veya Ortaokul diplomasý ile kayýt yaptýrarak kitap alan öðrencilerin mutlaka aldýklarý kitaplara ait dersleri seçmek zorunda olduklarýný söyleyen Müdür Yardýmcýsý Kenan Aykut, bunun yaný sýra kayýt yenileme yapan öðrencilerinde kayýt yenileme yaptýklarý andan itibaren ders seçimi yapacaklarýný ifade etti. Aksi halde 24 – 25 Ocak tarihinde yapýlacak olan 1. dönem sýnavlarýna giremeyeceklerini söyleyen Aykut, Açýk Öðretim Liselerinde kayýt yenileme iþlemlerinin 19 Aralýk Cuma günü sona ereceðini belirterek öðrencilerin son günü beklemeden kayýt yenileme ücretini yatýrmalarýný hatýrlattý.

Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdür Yardýmcýsý Kenan Aykut, kayýt yenilemeyen öðrencilerin sýnavlara giremeyeceði gibi yüz yüze devam edemeyeceðinin altýný önemle çizdi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...