Nizip Ticaret Odasý tarafýndan geleneksel hale getirilen bayramlaþma programý bugün saat: 11.00’de baþladý. Nizip Ticaret Odasý Konferans Salonunda gerçekleþtirilen bayramlaþma programýna Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve odaya baðlý olan üyeler katýldý. Bayramlaþma saati boyunca bir arada bulunan üyeler birbiriyle bayramlaþma fýrsatý bularak sohbet ettiler. Burada bir konuþma yapan Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Barýþa ve huzura daha fazla ihtiyaç duyulan bu günlerde bayramlarýn vesile olduðunu ve bugün burada bulunan üyelerimizin Nizip halký ile bir arada bulunarak hoþgörü duygularý içerisinde idrak edildiðini ifade etti. Tüm Nizip halkýnýn mübarek Kurban Bayramýný kutluyorum diyen Özyurt, bayramlarýn huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum þeklinde konuþtu. Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Abdullah Altýnbaþ ise Mübarek Kurban Bayramý dolayýsýyla bir arada olmanýn mutluluk ve onurunu yaþýyoruz. Bu nedenle bayramlarýn ülkemiz baþta olmak üzere tüm dünyaya Barýþ ve huzur getirmesini temenni ediyor, Nice mutlu bayramlar diliyorum dedi.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...