![]()
Birecik Barajý Anonim Þirketi, Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulunun baþlattýðý Hafta sonu kurslarýna destek verdi. Okul tarafýndan açýlan SBS kurslarýna devam eden Aþaðý Habip, Yeni Akpýnar, Karababa, Boztepe, Aþaðý Akpýnar ve Yeni Yapan (Ýncirli) mezrasý bulunan öðrencilerin kurslara rahat gidip-gelmesi amacýyla servis tuttu. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okul Müdürü Mustafa Demir’in katkýlarýyla Öðrenciler hafta sonlarý herhangi bir ücret ödemeden SBS kurslarýna geliyor. Yeni Akpýnar Köyü Muhtarý Mehmet Nuri Demir, bu örnek davranýþtan dolayý köy sakinleri adýna Birecik Barajý Genel Müdürü Sami Sevinç’e ve Dr. Mehmet Oðuz Hengirmen’e teþekkür etti. Aþaðý Akpýnar köy sakinlerinden Mehmet Gül ise geçen yýl kýzým Baðlarbaþý Köyünde Hafta sonu açýlan OKS kurslarýna gidiyordu. Okul Müdürü Mustafa Demir’in çabalarýyla Birecik Barajý çocuklarýmýzýn ücretsiz hafta sonu kursa gitmelerini saðlamýþtý. Bu sayede kýzým Seher Gül, Birecik Saðlýk Meslek Lisesini kazandý. Kýzým Ceylan Gül’de Birecik kýz Meslek lisesinde okuyor. Bu nedenle örnek davranýþlarýndan dolayý Birecik Barajý Yetkililerine teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir ise Birecik Barajý Anonim Þirketi, okulumuzun sosyal ve kültürel yönden baþarýlý olmasýnda gerek okulumuza basketbol potasý, gerekse futbol takýmýmýza forma yaptýrarak eðitime katkýda bulunmuþlardýr. Ben de Okul Müdürü olarak öðrencilerim adýna Birecik Barajý Anonim Þirketi Genel Müdürü Sami Sevinç ve desteklerinde bizleri yalnýz býrakmayan Dr. Mehmet Oðuz Hengirmen’e çok teþekkür ederiz dedi. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu 8-A sýnýfý öðrencilerinden Cuma Ýnanç, geçen yýlda SBS kurslarýna geliyordum. Bu yýlda SBS kurslarýna devam ediyorum. Geçen yýl yapýlan SBS sýnavýnda 402 puan aldýðýný söyleyen Ýnanç, bu yýl daha yüksek puan alacaðýný belirterek eðitime destek veren Birecik Barajý Anonim Þirketi yetkililerine ve okulumuza teþekkür ediyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...