Nizip Yüksek Öðrenimi Güçlendirme Derneði Baþkaný Abdullah Altýnbaþ, 16 Aralýk ile 30 Aralýk arasýnda YÖK Konsey Heyetinden 6 kiþilik bir ekibin Nizip Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret ederek eðitim fakültesi açýlmasý hususunda rapor hazýrlayacaðýný söyledi.
Nizipli Hemþehrimiz YÖK Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Muhittin Þimþek'in özveri ve gayreti ile gerçekleþen bu sevindirici haberle birlikte, Nizip'e Gazi Üniversitesi Eski Rektörü Enver Karahasanoðlu baþkanlýðýnda 6 kiþilik heyet gelerek Eðitim Fakültesi açýlmasýna karar verecek.
Nizip Yüksek Öðrenimi Güçlendirme Derneði Baþkaný Abdullah Altýnbaþ;"Deðerli hemþehrimiz Prof.Dr.Muhittin þimþek'e bu özverili ve gayretli çalýþmalarýndan dolayý Nizip halký adýna teþekkür ediyoruz. Tüm Nizipli yetkilileri, ilgilileri, sivil toplum kuruluþlarýný 16 Aralýk ile 30 Aralýk tarihleri arasýnda gelecek olan heyeti Nizip Meslek Yüksek Okuluna gelerek, karþýlamalarýný istiyoruz"dedi.
Heyetle birlikte gelecek olan Nizipli hemþehrimiz Prof.Dr.Muhittin Þimþek'inde Nizip için katkýlarýný küçümseyemeyiz diyen Abdullah Altýnbaþ;"Nizip kampüsünün 1035 dönüm yeri ve 800 dönüm geniþleme sahasý ile birlikte 2100 dönüm alana sahip olan Nizip Kampüsü birçok üniversite kampüsünden büyüktür"dedi.
Abdullah Altýnbaþ Aralýk ayý ikinci yarýsý Nizip Yüksek Öðrenimi için bir MÝLAT olabilir, sevinçliyiz Nizip Yüksek Öðrenimi hakettiði yere kavuþacaktýr þeklinde konuþtu.
![]()