![]()
Nizip Ticaret Odasý tarafýndan ihtiyaç sahibi öðrencilere kýþlýk ayakkabý yardýmýnda bulunuldu. Her yýl geleneksel hale getirilen ayakkabý yardýmlarý nedeniyle bugün Mustafa Nevzat Tuncel Ýlköðretim Okulu ve Atatürk Ýlköðretim Okulu’nda ihtiyaç sahibi öðrenciler sevindirildi. Nizip ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ve Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar ile birlikte bugün öðrencilere kýþlýk ayakkabý yardýmý yapýldý. Ayakkabý yardýmlarýnýn önümüzdeki günlerde devam edeceðini belirten Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odasý olarak her yýl olduðu gibi eðitime destek vereceklerini ifade etti. Bu nedenle bu yýl hedeflerinin toplam 1600 öðrenciye kýþlýk ayakkabý yardýmý yapacaklarýný söyleyen Nizip ticaret Odasý Baþkaný Özyurt, Bayram öncesi bir nebze olsun çocuklarý sevindirmek adýna bu tür yardýmlarýn yapýldýðýný sözlerine ekledi. Öte yandan Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ise Eðitime katký saðlayan Nizip Ticaret Odasýna göstermiþ olduðu destekten dolayý teþekkür ederim dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...