![]()
24 Kasým Öðretmenler Günü nedeniyle Karkamýþ Ýlçe Milli Eðitim Müdür Vahdettin Alýcý tarafýndan Atatürk büstüne bir çelenk sunuldu. Gündüz yapýlan törenin ardýndan akþam Öðretmen evinde ise bir kutlama programý yapýldý. Karkamýþ Ýlçe Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu yaptýðý açýklamada “Öðretmenlik mesleði çok kutsal bir meslek olup, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediði gibi ”Dünyanýn her yanýnda öðretmenler, insan topluluðunun en fedakar ve en deðerli varlýðýdýr. Öðretmen bir sanatkârdýr, yarýnýn temelini o attýðý gibi, deðerli kiþilik hamuruna da biçim verir.”Tüm öðretmenlerimizin bu anlayýþ ve düþüncede olmasýný temenni ediyorum çünkü gelecek nesillerin kaderi eðitimcilerin elinden geçmektedir. Bu duygularla tüm öðretmenlerimizin 24 Kasým Öðretmeler günü’nü kutluyorum dedi. Daha sonra Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Vahdettin Alýcý ise “Kutsal bir mesleðin mensuplarý olarak, bu Milletin geleceðinin hazýrlanmasýnda en büyük sorumluluk þüphesiz biz eðitimcilere aittir.Baþöðretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün dediði gibi “Yeni Nesil sizlerin eseri olacaktýr” sözü bunu açýk olarak doðrulamaktadýr dedi. Program aday öðretmenlerin yemin töreni ile devam etti. Günün anlam ve önemi ile ilgili olarak yapýlan þiir dinletisi büyük bir beðeni ile izlendi. Özelikle Lise öðrencisi Songül Özberk’in sunumu büyük alkýþ aldý. Þiir dinletisi sonrasý Songül Özberk isimli öðrenciyi yanýna çaðýrýp takdir eden Karkamýþ Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu bu öðrenciye bir ihtiyacý olup olmadýðýný sorarak, þiir konusunda çok yetenekli olduðunu ve yapacaðý bir çalýþma olursa desteklerini esirgemeyeceði sözünü verdi. 24 Kasým Öðretmenler Günü nedeniyle hazýrlanan program verilen yemekle son buldu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...