Geçtiðimiz gün Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ve Nizip Mesleki Eðitim Merkezi tarafýndan baþlatýlan Ücretsiz Traþ kampanyasý devam ediyor. Yaklaþan Kurban Bayramý nedeniyle Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ve Nizip Mesleki Eðitim Merkezi tarafýndan geçtiðimiz gün baþlatýlan ortak çalýþma ile nedeniyle Nizip Ýlçe genelinde okumakta olan ve maddi durumu iyi olmayan kýz ve erkek öðrencilere yönelik ücretsiz traþ kampanyasý dün 120. Yýl Ziraat Bankasý Ýlköðretim Okulunda devam etti. Baþlatýlan kampanya kapsamýnda Nizip Mesleki Eðitim Merkezinde öðrenim gören bay ve bayan kalfa adaylarý traþ ve saç kesimi için yine ter döktü. Konuyla ilgili görüþlerini aldýðýmýz 120. Yýl Ziraat Bankasý Ýlköðretim okulu Yöneticileri Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü ve Nizip Mesleki Eðitim Merkezi tarafýndan baþlatýlan ücretsiz traþ kampanyasýnýn ses getirdiðini belirterek emeði geçenlere teþekkür ettiler. Karþýyaka Mahallesinde bulunan 120. Yýl Ziraat Bankasý Ýlköðretim Okulu öðrencileri ise baþlatýlan kampanya nedeniyle mutlu olduklarýný belirterek kampanya’ya önayak olan herkese teþekkür ettiler.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...