Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Modern görüntüsü modern yapýlara uymuþ çok hoþ olmuþ, ama artýk cami deðilde okul yurt ,üniversite yapýlsa daha iyi olmazmý , yanlýþ deðilse Nizipte 34 cami varmýþ.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
çok hoþ bir görüntü olmuþ devamý gelir iþallah ama caminin minaresi tam çýkmamýþ oda nazarý olsun
Belediyemizin yaþmýþ olduðu park ve altýnda cenaze namazý kýlýan kubbenin fotoðrafýný çekmek istedim,bundan dolayý minareyi hesap etmemiþim. Sevgili Mustafa; fotokritikteki puanlarýmýzý karþýlaþtýralým ne dersinhýýýýý
![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
eþsiz bir güzellik. güzel ilçemize bu güzel görüntüleri kazandýran sayýn belediye baþkanýmýza ve emegi geçen herkese teþekkürler. herþey nizip için
yapanlardan allah razi olsun blediye de güzel bir süsleme yaptý. imamýmýz da hoþ adamdýr
Leyla Leyla!!! diyen dille,vuslata eremezsin Mevla demedikçe!
Yiðidi öldür hakkýný yeme gerçekten Nizip'e yakýþýr modern bir cami, emeði ve parasý geçenler hakkýný helal etsin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kurumumuzca yaptýðýmýz hizmetlerin yanýsýra bu camii yaptýran pekmez ailesinden saygýdeðer aðabeyimiz Fevzi Pekmez'e de buradan þükranlarýmýzý belirtir saygýlar sunarýz. Rabbim kendisine hayýrlý uzun ömürler nasip etsin.
Ben kimim..?
Iki minare arasýna büyük bir türk bayraðý asýlacaktýaslýnda ne güzel olurdu ama
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Pekmez ailesine bu hizmetlerinden dolayý teþekkürler ALLAH razý olsun.
“Allah'ýn mescidlerini ancak Allah'a ve ahiret gününe iman eden, namaz kýlan, zekat veren ve Allah'tan baþkasýndan korkmayan kimseler imar eder”(Tevbe 9/18)