son günlerde ortaya çýkan medya siteleri aralarýnda kýzýþmaya baþladý
örneðin
bir medya sitesi var kendi kendini biþey sanýyor o da Nizip medyasýnýn önemli isimlerinden bir kiþinin sitesi.
tamam iyi hoþ da neden bu kadar bencil davranýp ille de ben diyorsunuz onu anlayamadým hadi site site olsada tamam derim.
bu kiþi önce gidip okuma yazmayý iyice sökmesi lazým çünkü gazete de kullandýðý hatalarý ilkokul çocuklarý bile yapmaz.
ben açýkça söyleyeyim Nizipteki gazeteleri okumak için deðil gülmek için okuyorum. kim ne derse desin bu böyle.çünkü yapýlan hatalar o kadar çok ki hatayý örtmek imkansýz.
peki ya diðer gazeteler diðerleri de öyle hep okurken gülerim..
bu önemli ismin camiaya örnek olacaðýna daha beterini yapýp diðerleri küçük görüyor..
sizce böyle olursa Nizip’in hali ne olur.
sonra internet medyasýnda kendisini en büyük görüyor:
hiç gülesim yoktu valla ya kardeþim git sen sitende nasýl yazý yazýlýr onu öðren haber baþlýklarý nasýl yazýlýr haber resmi nasýl atýlýr hele birde haber resminin ortasýna sitesininin ismini yazmýþ ki "hani derler ya görmemiþin bir telefonu olmuþ tutmuþ antenini kopartmýþ " denecek cinsten..
þimdi dersiniz hatasýz kul olmaz diye onu bende biliyorum. ama hatanýn da bir sýnýrý olmalýdýr..
ifadeyi tam hatýrlamýyorum ama büyük bir gazetede geçiyor:
hisselerinizi getirin kârýnýza ortak bulalým yazýlacaðýna
hisselerinizi getirin karýnýza ortak bulalým diye yazýlmýþ ve ikisi arasýnda anlam benzerliði var mý bakýn hele bir ufacýk þekil nelere yol açýyor
demekki o kadarda hafifsenecek birþey deðilmiþ.
Edited by - mahmuttt on 11/17/2006 11:48:57 AM